Eerste Timmerman
Regiodienst
IJmuiden, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

 • Wij zijn op zoek naar een allround timmerman voor een langere periode. In de functie als timmerman ben jij breed inzetbaar;
 • van fundering tot aan de oplevering van de woning. Daarnaast word jij ingezet bij het verrichten van onderhoud- en renovatiewerkzaamheden.

  Uiteraard ben jij een zelfstandige en representatieve timmerman, omdat jij veel bij particulieren thuis komt. Ben jij de timmerman die wij zoeken en woonachtig in de regio Haarlem, IJmuiden of Amsterdam?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Organisatie

  Het mooie aan deze organisatie is dat jij gezien wordt als de meewerkend voorman. Jij begeleidt de timmermannen, kan tekeningen lezen, weet waar de prioriteiten liggen en kan zelfstandig een project dragen.

  De organisatie is 4 man groot en werken voornamelijk in de particuliere markt. Het werkgebied is rond Haarlem, Amsterdam, Zaandam en Alkmaar.

  De eigenaar van deze bouw- en loodgietersorganisatie is op zoek naar een rechterhand, hopelijk kan jij dat worden!

  Functie

  Jij als allround timmerman kan niet alleen zelfstandig aan de slag, jij kan goed opschieten met collega’s en zoals hierboven beschreven kan jij een project dragen.

  Dit houdt in dat jij communiceert met de opdrachtgever of klant, de tekeningen kan lezen en weet wat er gevraagd wordt in alle mogelijke situaties.

  Daarnaast word jij de rechterhand van de eigenaar, die ook nog dagelijks op de werkvloer staat als loodgieter.

  Functie eisen

  Jij bent in bezit van :

 • Timmerman MBO niveau 3;
 • VCA;
 • Ervaring als eerste timmerman.

  Aanbod

  Wij bieden jou naast een goed salaris conform de Bouw CAO, ook de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie. Het is geen opdracht voor een aantal maanden, het bedrijf verwacht dat jij de motivatie hebt om voor de volle 100% de toekomst in te gaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier