Productiemedewerker 3 ploegen
Synergie
Vriezenveen, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken voor een van de grootste Europese spelers op de markt van controles in de automotive. Er zijn opdrachten in diverse plaatsen waaronder Denekamp, Oldenzaal, Hengelo, Vriezenveen, Meppel, Zwolle, Doetinchem

Functieomschrijving

Onze klant Exact Systems die gevestigd is in Sittard heeft meerdere locaties in Nederland. Voor de locatie in Vriezenveen zoeken wij productiemedewerkers voor en 3 ploegen systeem.

In een leuk zelfstandig team met meerdere collega's en een teamleider start je in de 3 ploegendienst waarbij je in de fabriek samen met jouw team onderdelen controleert op oneffenheden voordat ze verder het productieproces vervolgen.

Je leert bij ons het vak van kwaliteitscontroleur en je werk is iedere dag afwisselend en uitdagend. Ook zonder ervaring start je met een bruto uurloon van €12,50.

En omdat je in de ploegendienst werkt krijg je nog een toeslag van +13,3%. Werk je op zaterdag? Dan krijg je nog en extra toeslag van +50%.

Je komt te werken binnen een bedrijf dat sterk is in het ontwerpen en produceren van toepassingen voor onder andere de automotive, voeding en chemische industrie.

Producten die je mogelijk mag controleren zijn onderdelen voor een van de grootste vrachtwagen producenten ter wereld. Je krijgt een specificatie waarop je kunt zien aan welke eigenschappen het product moet voorzien.

Je keurt de producten goed of past kleine aanpassingen aan.

Werktijden : 06.00-14.00 uur, 14.00-22.00 uur, 22.00-06.00 uur

Functie-eisen

Ervaring of technische kennis hoef je nog niet te hebben, oog voor detail wel. Je past in het team wanneer je secuur kan werken, kwaliteitsgericht bent en vooral gemotiveerd bent om het vak van kwaliteitscontroleur te leren.

Je bent per direct beschikbaar en je staat open om in een drie ploegensysteem te werken.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden jou een leuke afwisselende baan waarbij je aan kan geven welke werktijden / ploegendienst het beste bij jou past.

Na dit project is er evt. kans dat je door kan stromen naar andere projecten, afhankelijk van jouw inzetbaarheid en reisbereidheid.

De mogelijkheid om dit vak te leren en jouw kennis en kunde kunnen inzetten op meerdere locaties.

Goed salaris, wekelijkse uitbetaling, goeie werktijden en een informele werksfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier