Vrachtwagen chauffeur binnenland
Regiodienst
Utrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Introductie

Voor een groot distributiecentrum in Utrecht zijn we op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E) en Code 95.

Organisatie

Het is een groot en bekend familiebedrijf wiens producten door heel Nederland verkocht worden. Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van de winkels.

Functie

Als vrachtwagenchauffeur zorg jij dat de winkels bevoorraad worden. Als je s ochtends aankomt is je vrachtwagen al geladen.

Je bekijkt je route van de dag en drinkt even koffie met je collega’s. Vervolgens ga je op pad. Als je aankomt bij de winkels los je de goederen en zet je de rolcontainers netjes in het magazijn.

Je handelt de administratie af en gaat door naar de volgende winkel. Je komt soms wel bij 9 winkels per dag! Als je gelost hebt, ga je terug naar het distributiecentrum.

Hier los je de retourgoederen die je hebt gekregen bij de winkels. Je sluit je dag af met je collega’s en kan lekker naar huis.

Functie eisen

Je bent in het bezit van rijbewijs C(E) en hebt code 95. Je hebt een passie voor het rijden met de vrachtwagen en je bent flexibel inzetbaar (je begint vroeg en werkt ééns in de 2 weken op zaterdag).

Aanbod

Uitzicht op een vaste aanstelling, aanvullende cursussen en opleidingen, toeslagen voor onregelmatige tijden en een goed basis salaris behoren tot de arbeidsvoorwaarden voor de functie als vrachtwagenchauffeur binnenland.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier