Bijbaan
Blokker
Broek op Langedijk
4 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan als verkoopmedewerker? Ben je een ijverige teamspeler met een klantvriendelijke houding?

Vind je het leuk om meer te leren over Blokkers assortiment en ben je flexibel inzetbaar in de avond of het weekend? Dan is Blokker op zoek naar jou! We kunnen namelijk wel wat extra handen gebruiken in dit gezellige team.

Wat ga je doen?

Bij deze toffe bijbaan draai je volledig mee in een Blokker winkel. Je heet klanten welkom, adviseert hen over producten en zorgt dat de winkel op orde is.

Dat houdt in : vracht uitpakken, schappen vullen, voorraden checken, kassa draaien en ervoor zorgen dat de juiste promotiematerialen worden gepresenteerd.

Je werktijden bespreek je met je bedrijfsleider en zijn afhankelijk van jouw schoolrooster. Dit kan doordeweeks zijn, maar ook op koopavonden of in het weekend.

In de vakanties kun je meer werken om lekker bij te verdienen. Ook kun je af en toe bijspringen bij een ander filiaal in de buurt.

Lekker afwisselend dus!

Wat krijg je ervoor terug?

Lekker verdienen en flexibel je uren indelen. Ideaal! Zo kun jij je werk fijn combineren met je studie, opleiding, of andere verplichtingen.

Bovendien word je deel van een leuk team dat garant staat voor gezelligheid en onderling respect. Ook kun je rekenen op een goed all-in uurloon en leuke extra’s, zoals personeelskorting! Wat wil je nog meer?

Enthousiast?

Zie jij deze flexibele (bij)baan als verkoopmedewerker wel zitten en ben je klaar om de mouwen op te stropen? Solliciteer dan via onderstaande button.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over deze vacature? Geen probleem. Bel naar het getoonde nummer, en vraag het je nieuwe collega.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier