(Persoonlijk) Begeleiders MBO 3/4 - Barentszhuis
Siza
Velp, NL
4 dagen geleden

Wij zijn er vooriedereen

Siza ondersteunt op demomenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtjein de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening.

En vandagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden vaneen betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensenuit om hun grenzen te verleggen, als dat kan.

En als innovatie entechniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruikvan.

Waar we werken

Metruim 2600 collega's werken we elke dag aan de zorg en ondersteuningvoor meer dan 3500 cli nten. Dat doen we op 150 verschillendelocaties in Gelderland en Noord-Brabant.

Bij Siza werken we metmultidisciplinaire teams met begeleiders, verpleegkundigen enbehandelaren. Samen zorgen we er voor dat de cli nten de juistebegeleiding krijgen.

En alles begint bij de vraag; hoe kunnen we jehelpen?

Samen met jou komen we verder

Je krijgt bij ons kansen en ruimte om je vakkennisop peil te houden en je te ontwikkelen. Want alleen dan kunnen wesamen de zorg en ondersteuning bieden die cli nten nodig hebben.

Endaarover zijn we vaak met elkaar in gesprek. Het is belangrijk datje goed bent in wat je doet. En dat je er plezier inhebt.

Functiebeschrijving

Een enthousiaste medewerker gezocht; eenfrisse wind!

Goedemorgenallemaal! Als jij binnenkomt en meedraait in de ochtendzorg begintMartin al te stralen. Martin zingt graag en bij binnenkomst in zijnappartement word je vrolijk toegezongen met een bekende Hollandsehit.

Jouw positieve inbreng zorgt daarvoor. Martin heeft iedereochtend aandacht en zorg nodig om net zoals jij de dag te kunnenbeginnen.

Jij draait je hand hier niet voor om. Je stroopt jemouwen op en bent die frisse wind, men kan op je bouwen!

HetBarentszhuis is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking, ieder met hun eigen zorgvragen.

Jouwrol als Begeleider op het Barentszhuis is dus een uitdagende rol.De bewoners leven hun leven en jij ondersteunt ze bij een zozelfstandig en prettig mogelijk leven.

Hoewel de bewoners vragen omherkenbare dagroutine en afspraken, is geen dag hetzelfde. De enedag is het gezelligheid en jolijt, de andere dag kan het druk zijnomdat cli nten verschillende afspraken hebben en jij hen hierinondersteunt.

Soms spring je bij omdat een bewoner niet goed in zijnvel zit en er onderliggende zorgvragen zijn en voorkom je dat eenslecht humeur overslaat op de medebewoners.

Maar jij weet hoe jehier regie in houdt.

Als begeleider benje ook actief betrokken bij het organiseren van diverseactiviteiten. Want de bewoners, het personeel en de vrijwilligerszijn nauw betrokken in de wijk en in het buurtleven.

Zo wordt erieder jaar een geslaagde burendag georganiseerd. Kortom, je kijktnaar de mens als individu en speelt hierop in.

Met wie ga jijwerken?

Mensen met lichamelijke of licht verstandelijkebeperkingen leven hun leven, net als jij, graag zo normaalmogelijk. Met extra begeleiding en (intensieve verpleegkundige)zorg.

En als het even kan met behulp van slimme technologie. Deaard van de hulpvraag is zeer divers en hangt af van de ziekte ofaandoening.

Maar wat men gemeen heeft is dat men alles uit hetleven wil halen.

Centraal gelegen in Velp ligt het Barentszhuis, metde trein en bus prima bereikbaar. Er tegenover ligt LandgoedBiljoen met vijvers en een park.

In het Barentszhuis wonen 38volwassen mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeborenhersenletsel. Iedere bewoner in het hoofdgebouw heeft een eigenappartement met een slaapkamer, een badkamer en een tuin of balkon.

Ook zijn er vier gezamenlijke huiskamers. Naast het hoofdgebouwstaan zes appartementen, waar mensen wonen die maar enkele uren perdag begeleiding nodig hebben.

De appartementen in het hoofdgebouwzijn verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping ligt hetaccent op begeleiding, op de bovenverdieping op verzorging.

Samen kom jeverder

Een gezellig team dat uitkijkt naar jou als nieuwecollega. Er werken ongeveer 13 medewerkers in de leeftijd vanongeveer 20 tot eind 50 binnen het team.

Een gem leerd team, nogvolop in ontwikkeling. Wil jij ook helpen bouwen aan een team? Eris ruimte voor ieders inbreng. Jouw idee n nemen we graag mee!

Wat neem je mee?

Een stuk power& passie voor je begeleidersvak! Je bent een gedrevenmedewerker waar het team op kan bouwen. Vanwege de velevoorbehouden handelingen zijn wij op zoek naar een collega met eenafgeronde opleiding MBO 3 of 4 richting Verzorgende IG, MMZ ofVerpleegkunde.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen we voor jebetekenen?

Een uitdagend avontuur, uiteraard met uitzicht opeen vast dienstverband, waar je de kans krijgt mee te denken in dejuiste ondersteuning voor de cli nten en medewerkers op de locatie.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-gehandicaptenzorg en bevatde volgende voordelen voor jou :

 • Dertiende maand : eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Per1 juni 2021 structurele loonsverhoging van 3,15%
 • Eenmalige uitkering van 1,50% in september2021
 • 144 vakantie-uren en 57PBL-uren (op basis van fulltime)
 • Enverder :

 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Collectieve korting opzorgverzekering
 • Fiscaal voordeelbij aankoop fiets, computer, of weekendje weg.
 • Wil je door ontwikkelen? Er is voldoende ruimtevoor groei, zowel persoonlijk als in carri re! Zo voorziet Siza jouin de nodige trainingen, seminars maar ook loopbaan coaching envitaliteitsprogramma's zijn beschikbaar voor jouwontwikkeling.

  Wij zijn op zoek naar mensen die in dienst willenkomen bij Siza en niet hun diensten aanbieden op ZZP-basis.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier