Assistent Teamleider Kassa en Service
talentsoft
Aalsmeer, NL
5 dagen geleden

Klantbeleving, klanttevredenheid en klantvriendelijkheid. Voor jou staan ze alle drie op één. De leukste boodschap wordt dankzij jou voor elke klant werkelijkheid.

Met deze functie ben jij als assistent de linker- en rechterhand van onze teamleider kassa en service. Ook op de momenten wanneer de teamleider niet aanwezig is in onze winkel in Aalsmeer.

Samen vormen jullie een geolied team. Boodschappen doen bij jullie Jumbo winkel is écht de leukste boodschap.

Maak van klanten fans als Assistent Teamleider Kassa en Service

Iedere dag zet jij je met veel enthousiasme in voor onze klanten. Je staat ze niet alleen vriendelijk te woord, je bent ook van de juiste daden.

Met jou haalt Jumbo een medewerker in huis die thuis is op de werkvloer. Zo help je mee met het bevoorraden in de winkel, het draaien van kassadiensten of spring je elders bij.

Dat maakt jouw werk heel afwisselend, gezellig en net zo leuk als boodschappen doen bij ons. Jouw rol is niet altijd even zichtbaar, wel heel belangrijk.

Je zorgt dat de kassa’s doen wat ze moeten doen en pakt door als er technische problemen zijn. Daarnaast ondersteun jij de teamleider kassa en service en treed je op als vervanger.

Wat je ook doet is het :

 • Beheren en verzorgen van tijdschriften, boeken en cadeauartikelen.
 • Laten) presenteren en verzorgen van bloemen en planten.

 • Veilig beheren van winkelwagens en -manden in de winkel en op het parkeerterrein.
 • Ondernemen van actie als het gaat om de lengte van de kassarij(en).
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Aalsmeer. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als assistent teamleider kassa & service nog een schepje bovenop. Hoe? Door te weten wat er van je gevraagd wordt.

  En dat is best veel. Je moet leiding kunnen geven als vervanger van de teamleider kassa en service. Verder beschik je over veel inlevingsvermogen en begrijp je wat klanten willen.

  Dankzij jouw servicegerichtheid, heb jij de juiste antwoorden. Verder ben je actiegericht en kun je snel handelen als er iets met de kassa is of de rij ervoor te lang wordt.

  Wij zien het helemaal zitten met jou als onze nieuwe en ongecompliceerde collega als je ook nog dit hebt :

 • Een mbo-3 werk- en denkniveau.
 • Werkervaring in de retailomgeving, dat past bij deze functie.
 • Inspelen op jouw wensen

  Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s.

  Als Assistent Teamleider Kassa en Service mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar.

  Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je op basis van een 40-urige werkweek :

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als teamleider kassa en service.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
 • 24 vakantiedagen, wekelijks 3 uur Atv en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app.
 • De leukste boodschap begint bij jou

  Dus Assistent Teamleider Kassa en Service durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier