Stagiair gedragsdeskundige WO
Jeugdbescherming Amsterdam
Amsterdam, NL
17 uur geleden

Jeugdbescherming biedt stageplaatsen aan WO-studenten die een jeugdzorgrelevante specialisatie hebben gekozen. Onze voorkeur gaat uit naar Masterspecialisatie Forensische Gezinspedagogiek / Orthopedagogiek en naar studenten voor wie deze stage de laatste stap is om hun masteropleiding af te ronden.

De stagiaires gedragsdeskundige worden begeleid door gekwalificeerde en ervaren gedragsdeskundigen.

Stageplaatsen worden geboden binnen intersectorale teams. Dit betekent dat er uitvoering wordt gegeven aan zogenaamde drang- en dwanghulpverlening (niet vrijblijvende jeugdhulpverlening, jeugdbescherming en jeugdreclassering).

De stageperiode duurt tien maanden, 24 uur per week en start altijd op 1 september. Solliciteren kan tot en met vrijdag 7 mei 2021, dit is de uiterste deadline.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 17 mei (week 20) en in de week van 24 mei (week 21) . Graag je brief als bijlage (pdf of Word) meesturen.

Let op : het behalen van een diagnostiekaantekening behoort niet tot de mogelijkheden!

Voor meer informatie over de stagemogelijkheden kun je bellen met Eefje Kanters 06-29596517

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier