Talent Acquisition Specialist Finance
Yourprofessionals
Almere, NL
21 uur geleden
source : JobBoost.io

Talent Acquisition Specialist Finance

lees : finance recruiter

Wij zoeken een enthousiaste Talent Acquisition Specialist die de instroom van onze finance professionals gaat waarborgen in 2020 (en daarna natuurlijk).

Je specialiseert je in de financiële arbeidsmarkt en helpt financials aan een volgende carrièrestap bij een dynamische werkgever met een breed klantenpakket.

Ontwikkel je recruitment skills en maak daarnaast kennis met verschillende aspecten van talent management.

Organisatie-en afdelingomschrijving

Bij Your Professionals zetten we ons in voor professionals die zich breed willen ontwikkelen. Middels diverse projecten geven wij professionals de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij een gevarieerd klantenpakket.

Daarnaast bieden we professionals de mogelijkheid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen, allemaal aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan op maat.

Een open cultuur, assertiviteit en relativeringsvermogen zijn kenmerkend voor de sfeer op de werkvloer. Heel eerlijk : we zijn misschien óók een tikkeltje gek, maar dat zorgt juist voor die heerlijke, positieve vibe en energieke sfeer.

De Interim Professionals van de Finance Unit zijn werkzaam op het snijvlak van Accounting en Control. De Finance wereld is dynamisch en in verandering.

Onderwerpen als procesautomatisering en data-analyse spelen een toenemende rol binnen de sector, wat aanvullende skills van de finance professionals vereist.

Daarnaast wordt er van alle kanten hard aan ze getrokken, conclusie : Hoe ga jij je onderscheiden ten opzichte van andere Acquisition Specialists binnen de branche?

Waar nodig word je door de marketingafdeling ondersteund met campagnes en content. Barst jij zelf van de ideeën als het gaat om online (en offline) uitingen?

Dan krijg je bij ons zeker de kans om je hierin verder te ontwikkelen.

Je uitdaging

Jouw primaire taak is het laten groeien van onze finance unit. Als doelstelling heb jij om elke maand een aantal interim financials aan te nemen.

Dit doe je door te searchen op LinkedIn en job boards, talent pools op te bouwen, te netwerken op events en door andere creatieve acties waarmee jij de aandacht van de financials weet te trekken.

Vervolgens begeleid je de gehele sollicitatieprocedure, je voert sollicitatiegesprekken waarin je beoordeelt of de financial past binnen onze organisatie en denkt mee over zijn of haar inzet op passende opdrachten.

Naast het waarborgen van de instroom, word je de rechterhand van onze talent manager. Je zult ondersteuning bieden bij de door- en uitstroom van onze finance professionals.

Ook zal je op den duur de verantwoordelijkheid gaan dragen voor een aantal administratieve HR-taken.

Tot slot is er binnen de functie ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel op recruitment- als HR-gebied. Rond je indiensttreding stel je samen met de Talent manager een persoonlijk ontwikkelplan op.

Tevens bieden we een breed pakket aan hard- en soft skill trainingen aan en heb je na een jaar de mogelijkheid om eventueel een aanvullende opleiding te volgen.

Wie zoeken we?

Het zou natuurlijk geweldig zijn als je al enige werkervaring binnen het recruitment vak hebt opgedaan, maar ambitieuze starters die alle theorie uit een passende HBO / WO-opleiding nog fresh in mind’ hebben, willen wij ook graag ontmoeten.

Heb je daarbovenop ook nog eens kennis van of ervaring met finance? Dan staan we natuurlijk helemáál te popelen om je te ontmoeten! Je bent een netwerker, een bouwer én iemand die de passie, drive en energie heeft om de beste professionals aan ons te binden.

Je komt te werken op ons kantoor in Almere (uitzicht op station Almere centraal) en bent beschikbaar voor minimaal 32 tot maximaal 40 uur per week.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Naast de genoemde ontwikkelingsmogelijkheden en een hele club gezellige collega’s kan je als Talent Acquisition Specialist binnen het finance team rekenen op een marktconform salaris.

Daar komt een onbeperkte beloning in de vorm van bonussen bovenop voor de door jou geworven professionals. Ook heb je natuurlijk recht op een reiskostenvergoeding en mag je onbeperkt genieten van heerlijke borrels of frisdranken in onze eigen bar op kantoor ;)

De sollicitatieprocedure

Je solliciteert vóór 17 februari 2020 (middels een CV + motivatiebrief / fotocollage / videoboodschap / you name it), creativiteit vinden we geweldig dus think out of the box’!

Zijn we nieuwsgierig naar je geworden? Dan nodigen we je binnen een week na ontvangst van je sollicitatie uit voor een eerste gesprek.

Voelt het nog steeds goed; dan kom je al snel op tweede gesprek en maak je in vogelvlucht kennis met zo ongeveer het hele finance team (wees gerust, dit zijn er in totaal een stuk of 7 dus het is te overzien).

Tot slot volgt er een aanbod of moeten we toch op zoek naar een andere enthousiasteling.

We zijn benieuwd!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier