Werkvoorbereider elektrotechniek
Regiodienst
Delft, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Voor een elektrotechnische organisatie zijn we opzoek naar een werkvoorbereider met ervaring binnen de elektrotechniek. Heb je een opleiding in de richting van werkvoorbereiding, TSI of TBI?

Is het maken van calculaties, opstellen van planningen en het aansturen van monteurs dagelijks werk voor je? Dan is Regiodienst opzoek naar jou.

Als werkvoorbereider ga je aan de slag binnen een elektrotechnische organisatie met uiteenlopende projecten binnen de utiliteit, particuliere sector, woningbouw en industrie.

Organisatie

De organisatie heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een specialist binnen de elektrotechniek. Van inbraakbeveiliging tot cameratoezicht.

En van licht- en krachtinstallaties tot paneelbouw. Zowel in de bouw als in de industrie. Naast deze installaties richt de organisatie zich op de ontwikkeling van duurzaamheid binnen de elektrotechniek.

Het aanleggen van laadpalen en zonnepanelen behoren door de ontwikkeling van de laatste jaren tot het standaard.

Functie

Als werkvoorbereider binnen de elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het het maken van planningen voor de monteurs, zorgt er voor dat de monteurs de juiste werkbonnen krijgen en de juiste materialen meenemen naar de projecten.

Je zorgt voor een goede voorbereiding van de projecten, hierbij moet je denken aan het op tijd bestellen van materialen en onderhoud goed contact met de monteurs en de klanten.

Het maken van calculaties en afgeven van offertes behoren tot je dagelijkse werkzaamheden, net zoals het opstellen van garantiedocumenten, informeren van klanten, leveranciers en andere relaties.

Voor verschillende projecten controleer je o.a. de tekeningen (waar nodig maar je aanpassingen), inkoopfacturen, urenlijsten, werkbonnen en overige formulieren.

Daarnaast ondersteun je de projectleider bij de administratieve handelingen en overlegt bij wijzigingen met alle betrokken partijen.

Functie eisen

Om als werkvoorbereider aan de slag te gaan verwachten we het volgende van je :

 • je bent in het bezit van een MBO niveau 4 opleiding binnen de elektrotechniek of niveau 3 met aanvullende cursussen en werkervaring;
 • je hebt ervaring binnen de werkvoorbereiding, het maken van calculaties en binnen de elektrotechniek;
 • je bent in het bezit van een VCA diploma en actuele kennis van de NEN-1010;
 • tekenen met autocad is geen probleem;
 • je beschikt over een rijbewijs en eigen verover.
 • Aanbod

  In de functie van werkvoorbereider is het salaris afhankelijk van je ervaring, leeftijd diploma’s en is tussen de € 2200,00 en € 3200,00 bruto per maand obv 40 uur per week, exclusief toeslagen zoals reiskosten.

  De functie is voor de lange termijn ter versterking van het huidige team. De organisatie geeft je daarnaast de kans je verder te ontwikkelen binnen de elektrotechniek door middel van opleidingen en cursussen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier