22 Monteur Ground Equipment
Maastricht Aachen Airport
Maastricht, NL
5 uur geleden

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Uitvoeren van mechanisch, pneumatisch en hydraulisch regulier en correctief onderhoud aan alle aanwezige equipment en transportsystemen;
 • Herstellen van schades;Het verrichten van bank-, las-, en elektrowerkzaamheden;Uitvoeren van periodieke inspecties en keuringen;
 • Storingen oplossen en diagnoses stellen.

  Wat wij van jou verwachten :

 • MBO diploma Landbouwmechanisatie en / of motorvoertuigentechniek of gelijkwaardig;Vakgerichte specialisatie(trainingen) in en ervaring met technieken op het gebied van verbrandingsmotoren, elektrisch aangedreven materieel, pneumatiek, hydrauliek en constructiebankwerken en lassen;
 • Ruime ervaring in vergelijkbaar werk;Een opleiding tot storingstechnicus (is een pré);Een flexibele instelling met name ten aanzien van werktijden.

  De werkzaamheden voer je na een gedegen inwerkperiode in een 2 ploegendienst uit bestaande uit ochtenddienst van 6.00 uur tot 14.

  00 uur en middagdienst tussen 14.00 uur en 23.00 uur.Een hands-on’ mentaliteit;Uitstekend technisch inzicht en een analyserend vermogen bij het oplossen van storingen;Een geldig rijbewijs B-C.

  Aangezien je met divers specifiek equipment in aanraking komt, volg je een traject waarbij je hierover kennis opdoet. Waar nodig volg je specifieke trainingen en cursussen.

  Je wordt in deze functie aangestuurd door de Supervisor Equipment. Nadat je voldoende kennis hebt opgedaan word je ook ingeroosterd voor wachtdiensten in verband met het oplossen van storingen.

  Maastricht Aachen Airport biedt :

  Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking.

  Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een prima pensioen (ABP), tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier