Monteur Werktuigbouwkunde
BAM
Gouda, Zuid Holland
2 dagen geleden

Jij bent monteur Werktuigbouwkunde en jouw twee rechterhanden kunnen alles maken. Alles?! Bijna alles dan! Wat verstaan wij onder Werktuigbouwkunde bij BAM?

Wat ga je doen?

Als monteur werktuigbouwkunde heb je een zelfstandige functie. Jij klaart de klus!

De inhoud van de klus verschilt per onderdeel van BAM. Hier vertellen we je graag meer over als je bij ons op gesprek komt.

Wie zoeken wij?

Werktuigbouwkunde is een breed begrip. Per onderdeel binnen BAM verschilt het welke opleidingen of certificaten je moet hebben.

In basis moet je minimaal MBO 3 Werktuigbouwkunde hebben afgerond en open staan voor verdere opleidingen en cursussen. Een rijbewijs is een vereiste.

Wat bieden wij?

Gewoon een goed salaris. Zoals aangegeven gaan we hier graag met jou over in gesprek.

Zaken zijn goed geregeld bij BAM; zo hebben we een eigen materiaaldienst, dus als je bijvoorbeeld een boormachine nodig hebt, is dat zo geregeld! Je krijgt van ons goed materiaal, zoals stekkervrij apparatuur van o.

a. Makita. Kleding en een bedrijfswagen staan voor je klaar op de eerste dag.

Veiligheid staat op één bij BAM. Bij ons ben je geen watje als je werk weigert dat niet verantwoord is. Sterker nog; we belonen je hiervoor! We vragen je deze verantwoordelijkheid serieus te nemen, zodat iedereen elke dag weer veilig thuiskomt.

Want Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid.

Aandacht voor jou! BAM is natuurlijk groot, maar het is onderverdeeld in kleinere onderdelen, waardoor je geen nummer bent.

Jouw collega’s kennen jou gewoon bij naam én kennen jouw privésituatie. De deur van de directeur staat daarnaast altijd open!

Over ons

Aanleg en onderhoud aan gebouwgebonden installaties (HVAC). Je moet hierbij denken aan WKO-installaties, Ventilatie- Verwarmings- Luchtbehandelings- en (warm) water installaties in utilitaire werken, Meet- en Regeltechniek.

Je kunt bij alle regiobedrijven van BAM Bouw&Techniek, BAM Projecten en in het onderhoud bij BAM FM werken.

Sprinklertechniek : met name in de Randstad hebben we werkzaamheden op het gebied van Sprinklertechniek. We hebben modificatiemonteurs en service engineers in dienst.

Je kunt werken bij BAM Bouw&Techniek regio Midden én op Schiphol.

Puur en zuiver : dáár gaat het om bij installaties die wij voor onze klanten realiseren. Een High Purity System wordt ingezet bij processen waarbij zuiverheid, lekdichtheid en kwaliteit absolute voorwaarden zijn voor de (productie)processen van onze klanten.

Het leidingwerk zorgt voor een veilig en schoon transport van (hoog)zuivere gassen en vloeistoffen. Het ontwerp en de installatie van ieder High Purity System is maatwerk.

Het vergt precisie, vakmanschap, technologische kennis en flexibiliteit in voorbereiding én in de uitvoering.

Onderhouds- en storingswerkzaamheden aan onze railmachines. BAM Infra Rail kent haar eigen materieelbedrijf. Zij verhuurt en onderhoudt railmachines die noodzakelijk zijn voor vernieuwingen en onderhoudswerkzaamheden aan de railinfrastructuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier