Voedingsassistent
Silverein
Soest
6 dagen geleden

Voedingsassistent

Uur per week 18-24 uur Vakgebied Facilitaire dienst Plaats Amersfoort Bilthoven Soest Salaris €2.025 tot €2.639 per maand Opleiding MBO Diploma Deel vacature

Gezonde voeding draagt bij aan een sneller herstel , is onze mening. Jouw doel is dan ook gezonde, voedzame maaltijden te bestellen waarbij je uiteraard rekening houdt met de wensen van de cliënt.

Want zeg nu zelf : al wat je lekker vindt, eet je toch ook met veel meer smaak op?

Wat ga je doen

Samen met de collega’s in het revalidatieteam ben je verantwoordelijk voor het voedingsproces voor de revalidanten. Dat wil zeggen : iedere revalidant krijgt verantwoorde, smakelijke maaltijden aangeboden, wordt hier indien nodig bij ondersteund / begeleid en kan voldoende eten en drinken gedurende de dag.

Je werkt op basis van overdracht van zorg- en / of behandeldisciplines, zodat je op de hoogte bent van de (on)mogelijkheden, wensen en behandeling van de revalidant.

Van onmisbare waarde ben je bij het

 • Begeleiden van revalidanten rond en tijdens de maaltijden. Je werkt revaliderend’, dat wil zeggen dat je de revalidanten zelf zoveel als zij zelf kunnen laat doen.
 • Ook werk je samen met de revalidant aan de oefeningen die zij moeten doen, om thuis weer zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen wonen.

  Zo kan het zijn dat de ene revalidant weer moet leren brood klaarmaken en de andere revalidant leert een warme maaltijd koken.

 • Verantwoordelijk voor het bestellen - mogelijk samen met revalidanten - van warme maaltijden en benodigdheden voor de koude maaltijden.
 • Je neemt de wensen van de revalidanten hierin mee. Je blijft binnen het toegestane voedingsbudget.

 • Onderhouden van contact met de maaltijdleverancier m.b.t. het bestellen van de maaltijden; over de waardering / klachten van revalidanten en verbeterafspraken.
 • Verder heb je ook een signalerende rol waarbij je gesignaleerde voedingsproblemen bespreekt met het team.
 • Je werk is zeer gevarieerd en boeiend, maar kan soms ook lastig zijn omdat je niet op een standaardmanier kan werken en niet bij iedere revalidant op dezelfde manier.

  Voor de een moet je rond de maaltijd alle taken zelf uitvoeren en bij de ander moet je alleen maar kijken hoe het gaat en mogelijk af en toe begeleiden, met woorden of een bijsturende handeling.

  Waar ga je werken

  Onze revalidatieafdeling bevindt zich in het midden van Nederland : Bilthoven, Amersfoort en Soest. Cliënten verblijven tijdelijk op onze revalidatie, bijvoorbeeld na opname in een ziekenhuis.

  Een team van zorgprofessionals en behandelaren staan klaar om cliënten te begeleiden richting de terugkeer naar het eigen huis.

  Voor alle locaties zoeken wij voedingsassistenten.

  Dat is werken bij Silverein

  Met mijn passie voor lekker eten draag ik graag bij aan een overheerlijke gezonde maaltijd voor bewoners en cliënten

  Waar ga je werken

  Onze revalidatieafdeling bevindt zich in het midden van Nederland : Bilthoven, Amersfoort en Soest. Cliënten verblijven tijdelijk op onze revalidatie, bijvoorbeeld na opname in een ziekenhuis.

  Een team van zorgprofessionals en behandelaren staan klaar om cliënten te begeleiden richting de terugkeer naar het eigen huis.

  Voor alle locaties zoeken wij voedingsassistenten.

  Jouw profiel

  Past bovenstaande goed bij jou? Dan zijn we nieuwsgierig of je jezelf ook in onderstaande herkent

 • Je bent in het bezit van een passend diploma, denk bijvoorbeeld aan Facilitaire dienstverlener niveau 2, Medewerker food & hospitality op niveau 2 of een andere opleiding op niveau 2 aangevuld met het keuzedeel eetcultuur & wensen.
 • Gemakkelijk kunnen schakelen van de ene naar de andere situatie en hierin voor jezelf het overzicht bewaren en niet hoeven stressen.
 • Dit is een vaardigheid die je deels kan leren, en deels moet je het in je hebben.

 • Je bent flexibel als het gaat om de inzet op de locatie. Het kan mogelijk zijn dat er aan je gevraag wordt om op een andere locatie in te vallen of te gaan werken.
 • Wat bieden we jou

  De functie Voedingsassistent is ingeschaald conform de CAO VVT in FWG 25 (tussen € 2.025,02 € 2.638,80 bruto per maand o.

  b.v. 36 uur per week). Naast 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering hebben we nog meer primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn.

  Het zijn er zoveel dat we hiervoor een op de website voor hebben gemaakt. Verder bieden wij je :

 • Een contract voor in ieder geval een jaar met de intentie deze te verlengen. Ben je al in dienst bij Silverein, dan behoud je uiteraard je huidige contractduur.
 • Werkdagen zijn volgens rooster; over het algemeen van maandag t / m vrijdag. Onze voorkeur gaat uit naar 4 dagen. Wij kunnen je een contract tussen 18 en 24 uur per week bieden.
 • Doorgaans werktijden rond de maaltijden; van 8.00 - ca. 13.30 uur en van ca. 16.30 - 19.30 / 20.00 uur (voorbeelden). Het team zal zelf met jou de afspraken rondom werkdagen en tijden maken.
 • Een verantwoordelijke en heerlijke functie waarin jij echt je ei kwijt kan
 • Startdatum : bij voorkeur zo snel mogelijk
 • We hebben meerdere Voedingsassistenten nodig, daarom kun jij aangeven waar jij het liefste wilt werken :
 • Locatie Amersfoort Locatie Bilthoven Locatie Soest

  Bij indiensttreding krijg je een inwerkprogramma en scholing aangeboden om revaliderend werken te leren. Hierbij komt ook een slikscholing aan de orde, zodat je revalidanten met slikproblemen verantwoord kunt begeleiden.

  Ben jij de 'jij' in ons verhaal?

  Aarzel dan niet langer en stuur ons snel, uiterlijk 26 juni 2022 , je CV. Belangrijk natuurlijk dat je daarin je kennis, kunde en enthousiasme voor voeding kenbaar maakt.

  Een motivatiebrief mag, maar hoeft niet. We maken liever persoonlijk kennis en dan komt jouw motivatie vast ter sprake.

  Sollicitatieprocedure

  1 Je sollicitatie 2 Selectie & Kennismaking 3 Optie : je loopt een dag mee 4 Checken van je referenties 5 We beslissen samen 6 Je ontvangt het aanbod Welkom bij Silverein

  Heb je een vraag over deze vacature?

  Neem dan contact op met één van onze recruiters. Ze helpen je graag verder.

  Wendy Werndly

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier