Verzorgende IG, voor NAH bij De Klinker
Amstelring
De Klinker, Amsterdam
3 dagen geleden

24-32 uur per week

Kom jij werken bij onze gezellige locatie De Klinker? Wij zoeken een nieuwe collega die zich in gaat zetten voor onze bewoners met een niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Je voelt het al zodra de schuifdeuren opengaan, De Klinker is een plek waar je jezelf mag zijn en waar iedereen welkom is.

Dat geldt voor de bewoners, hun naasten, alle medewerkers en de vele vrijwilligers, leerlingen en stagiaires waarmee wordt samengewerkt.

Kom jij ons fijne team versterken? Kom jij werken bij onze gezellige locatie De Klinker? Wij zoeken een nieuwe collega die zich in gaat zetten voor onze bewoners met een niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Je voelt het al zodra de schuifdeuren opengaan, De Klinker is een plek waar je jezelf mag zijn en waar iedereen welkom is.

Dat geldt voor de bewoners, hun naasten, alle medewerkers en de vele vrijwilligers, leerlingen en stagiaires waarmee wordt samengewerkt.

Kom jij ons fijne team versterken?

Werkplek

De Klinker is een modern, gezellig en bruisend woonzorgcentrum in het hart van de Kinkerbuurt, dichtbij de kleurrijke Ten Katemarkt.

Met Tramlijn 7 en 17 stop je voor de deur. De gezelligheid wordt nog groter doordat De Klinker in hetzelfde gebouw zit als het Huis van de Buurt, een centrum waar alle culturen samen komen om gezellig activiteiten te ondernemen zoals het lunchcafé, de kaartclub en tal van muziekavonden.

Daarom zijn we ook trots op het behalen van de Roze Loper, en hangt de regenboogvlag uit. Hiermee laten we zien dat iedereen welkom is ongeacht etniciteit, religie, of seksualiteit.

Deze mooie locatie heeft twintig zorgappartementen voor relatief zelfstandige bewoners en zes kleinschalige groepswoningen met zorgvragen op het gebied van psychogeriatrie, NAH, lichamelijke beperkingen en lichte psychiatrische problemen.

Samen zorgen wij dat iedereen goede zorg krijgt, met veel aandacht voor welzijn en activiteiten.

Jij gaat aan de slag bij onze twee sfeervolle en speciaal ingerichte groepswoningen voor bewoners met een niet aangeboren hersenletsel.

De groepswoningen bieden plek voor 7 bewoners die samen een gemeenschappelijke woonkamer met keuken delen.

De Klinker hoort bij zorgorganisatie Amstelring. Amstelring richt zich op verpleeghuiszorg, wijkzorg, dagbesteding, thuisbegeleiding in de regio Amsterdam, Amstelland en Meerlanden.

Circa 4000 medewerkers bieden zorg en ondersteuning aan ruim 2.000 bewoners op 22 locaties en 3.000 cliënten die thuis wonen.

Functie

Geniet jij van een bruisende omgeving? Wij zoeken ook een bruisende collega die onze bewoners stimuleert in hun zelfredzaamheid en goed luistert naar wat ze zeggen.

Daarnaast probeer jij ook mantelzorgers, de familie of naasten te laten participeren in de zorg en het welzijn van de bewoner.

Je gaat werken in een multidisciplinair team en met elkaar zorgen jullie voor een zorgplan. Voor het coördineren van zorg draai jij je hand niet om! Je weet je collega's feedback en complimenten te geven met als doel een goede kwaliteit van zorg te bereiken.

Gezamenlijk met andere collega s zorg je voor een prettig woon-, leef en werkklimaat. Daarbij werk je ook nauw samen met collega s uit andere disciplines.

Werken in een zelforganiserend team zie jij als een uitdaging!

Profiel

Je herkent je in het volgende :

 • Diploma Verzorgende IG
 • Affiniteit voor cliënten met NAH zorgvraag
 • Zelfstandig én teamplayer
 • Bekend met zelforganisatie is een pré
 • Denken in mogelijkheden, oplossingen, besluitvaardig en stressbestendig zijn
 • Beschikt over een gezonde dosis humor, flexibel en creatief zijn
 • Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen (samen sterk)
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 35. Daarnaast een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra's zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus zoals EVV of Verpleegkundige niveau 4.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier