Transportplanner (fulltime)
quatra
Amsterdam, Nederland
4 dagen geleden

Omschrijving

Op zoek naar een gave baan als Transportplanner bij een organisatie met ambitieuze groeiplannen? Staat bij jou klantgerichtheid en service op 1?

En verzin jij voor iedere logistieke en commerciële uitdaging een oplossing? Lees dan snel verder.

De uitdaging

Als ritplanner ben jij de echte spil voor de planning van diensten voor het ledigen van vetputten, het inzamelen van gebruikte frituurolie en leveren van verse frituurolie.

Dagelijks optimaliseer jij de standaard routes met de extra aanvragen (digitaal en telefonisch) van onze klanten. Dus veelvuldig telefonisch klantcontact, is voor jou geen probleem.

Je houd daarbij rekening met het belang van de klant en met de kosten van de rit. De extra uitdaging zit in het op elkaar afstemmen van het ophalen van het gebruikte frituurvet én de levering van verse frituurolie enerzijds en op het proactief reageren op wijzigingen in de uitvoering anderzijds.

Met behulp van Odoo houd jij controle op de uitvoering, behoud jij ook in de hectiek van de dag het overzicht en draag je zorg voor het motiveren, controleren en ondersteunen van jouw team van chauffeurs.

Dagelijks houd jij je bezig met de volgende kerntaken :

 • Actief benaderen van onze klanten voor het maken van een service- of ophaalafspraak;
 • Het inplannen van chauffeurs en resources voor dagelijkse werkzaamheden;
 • Volgen en analyseren van de dagelijkse uitvoering (executieplanning) zodanig dat de servicegraad wordt gehaald;
 • Snel schakelen bij storingen en / of calamiteiten en hiervoor de juiste mensen aansturen;
 • Functioneel aansturen van jouw team van chauffeurs & bijrijders;
 • Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde logistieke of commerciële HBO of MBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als transportplanner of commercieel medewerker binnendienst, maar we nodigen starters ook van harte uit om te reageren;
 • Jouw kracht? De klant is voor jou koning en je bent trots op je werk;
 • Je bent stressbestendig, flexibel, accuraat en oplossingsgericht en houdt van hectiek;
 • Je vindt het leuk én een sport om extra producten en diensten aan de klant aan te bieden;
 • Je hebt goede topografische kennis;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en bent communicatief sterk;
 • Beheers je de Duitse taal ook? Dan heb je een hele sterke pré;
 • Je bent enthousiast, energiek en overtuigend;
 • Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. afvalinzameling en verwerking is zeker geen harde eis, maar wel een pré;
 • De cultuur van een familiebedrijf spreekt je aan. Die cultuur uit zich in directheid, aanpakkersmentaliteit en snel handelen.
 • Jouw team

  Jij komt terecht in een gezellig en vlot team van 9 gedreven collega's, die pas tevreden zijn als onze klanten dat ook zijn.

  Samen bespreken we regelmatig ervaringen, zijn er sparringsessies en zijn we in staat om veel werk te verrichten. Naast de hectiek, de groei en het harde werken wordt er veel gelachen en heerst er een sfeer van samenwerking en loyaliteit naar elkaar.

  Heb je zelf even niets te doen? Dan spring je bij voor je collega's. Dat doen we allemaal, waardoor er een hecht team is ontstaan.

  De lijnen zijn hier kort en de communicatie is recht door zee. De thuisbasis van deze functie is Amsterdam en hier werk je samen met ongeveer 130 collega’s.

  Ons wagenpark? Modern en uitstekend onderhouden! Samen bouwen we bij met passie aan een sterk en betrouwbaar merk!

  Wat bieden wij?

  Tijdens het inwerktraject leer je alle facetten van onze organisatie kennen zodat je echt feeling krijgt met ons bedrijf, jouw collega's en onze producten en diensten.

  Een open en informele sfeer met ruimte voor humor, doorgroeimogelijkheden en een marktconform pakket van arbeidsvoorwaarden.

  De organisatie

  is de marktleider op het gebied van het ophalen en verwerken van gebruikt frituurolie en vet in Europa en het ledigen en schoonmaken van vetputten.

  Hierdoor zijn wij een belangrijke schakel tussen de horeca en biodieselproducten in Europa. Sinds kort leveren we ook kwalitatief goede nieuwe frituurolie aan onze klanten.

  Binnen werken wij met korte lijnen en wordt ondernemerschap beloond. Onze klanten zijn heel divers waardoor geen dag hetzelfde is en wij ons met elkaar, altijd uitdagen om het beste in onszelf naar boven te halen.

  is onderdeel van het ambitieuze, toonaangevend in West-Europa en gevestigd in België met in totaal 300 enthousiaste medewerkers.

  Wij hebben passie voor onze business, zijn innovatief en ondernemend en onze klanten mogen van ons een snelle en hoogwaardige service verwachten.

  is een van de grootste toeleveranciers van 2e generatie grondstoffen, en draagt zodoende bij aan een meer duurzame wereld.

  Ben jij de topper die wij zoeken? Reageer dan snel!

  Stuur je cv via de sollicitatielink en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden.

  In je motivatiebrief lezen wij graag een salarisindicatie en extra informatie over de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn.

  Inlichtingen :

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemiek Goossens (HR & Recruitment). Annemiek is te bereiken op telefoonnummer : 020-260 22 60

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier