Grondwerker
Regiodienst
Beverwijk, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Ben jij een gemotiveerde grondwerker en op zoek naar een nieuwe baan voor de lange termijn? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een grondwerker met zicht op een vast contract!

Organisatie

De organisatie is een infra en elektrotechnisch bedrijf dat gespecialiseerd is in kabelwerken en grondwerken. Het is een middel klein bedrijf waar een informele cultuur heerst en creatief gewerkt wordt.

Functie

Als grondwerker ben jij werkzaam in het kabel- en grondwerk en ben je verantwoordelijk om volgens de specificaties de opdracht te voltooien.

Jij als grondwerker :

 • Hebt ervaring in grondwerkzaamheden / als grondwerker
 • Hebt ervaring met kabels trekken (pre)
 • Bent een harde werker en niet bang om vies te worden
 • Bent in bezit van VCA (pré)
 • Bent in bezit van rijbewijs (bij voorkeur ook eigen vervoer)
 • Aanbod

  Wij bieden jou als grondwerker een salaris conform CAO, zicht op een vast contract, afwisselende werkzaamheden, leuke collega’s en een informele werksfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier