Bevlogen bedrijfsarts
Matchpartner
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Voor deze vacature in Amsterdam zijn wij op zoek naar een bevlogen verzekeringsarts / bedrijfsarts.

De afgelopen jaren hebben er ingrijpende ontwikkelingen plaatsgevonden binnen de arbodienstverlening. Deze hebben uiteraard te maken met wijzigende wetgeving, maar ook met demografische en economische factoren, een veranderende arbeidsmarkt, nieuwe inzichten bij werkgevers.

Wij zijn op zoek naar een Bedrijfsarts die deze ontwikkelingen op de voet heeft gevolgd en er een eigen visie op geformuleerd heeft.

Onze opdrachtgever is een groeiende arbodienstverlener, die kiest voor een benadering die zowel inhoudelijk als nuchter is.

Een gedegen verzuimmanagement is een kwestie van integraal werken, een goede analyse na de ziekmelding en bij een groeiend verzuimprobleem vooral een goede rolverdeling en samenspel tussen professionals.

Er zijn een aantal zusterbedrijven, zodat de werkgever breed bediend kan worden, teneinde de achterliggende behoeften beter te benoemen en er advies over uit te brengen.

 • Kernwoorden zijn duurzame inzetbaarheid, mentale en fysieke belastbaarheid, snelle en gerichte diagnostiek. Tevens biedt de arbodienst interventieprogramma'
 • s, gericht somatoforme problematiek.

  De Bedrijfsarts werkt bij voorkeur fulltime. Uw primaire rol is het verzuim medisch te objectiveren en secundair een goede adviseur te zijn in samenwerking met de (BIG-geregistreerde) regievoerder.

  Vaardigheden

 • De geschikte kandidaat voor deze vacature beschikt over : Allround ervaring als verzekeringsarts of bedrijfsarts; Het talent om samen te werken met collega'
 • s met een professionaliteit; Geregistreerd als verzekeringsarts of bedrijfsarts; Goede communicatieve vaardigheden, kan affectief en effectief optreden in de communicatie met zowel werkgever als werknemer.

  Over de werkgever

  Middelgrote arbodienst met een gedegen staat van dienst vanaf de jaren '90 en met een eigen profiel. Opdrachtgevers zijn gerenommeerde (overheids)bedrijven zoals musea en grotere zorginstellingen, maar ook het MKB wordt bediend.

  Daarnaast is er expertise op het gebied van de dienstverlening aan ZZP-ers.

  De medewerkers van deze organisatie zijn enthousiaste professionals wiens vakkennis en eigen inbreng werkgevers helpen verzuimmanagement beter gestalte te geven.

  Deze pro-actieve houding en eigen inbreng verklaren het duurzame succes van de arbienstverlener.

  Deze vacature kan zowel in een dienstverband als in de rol van ZZP-er worden uitgevoerd, met dien verstande dat de ZZP-er zich wel verbindt aan de organisatie.

  Het gaat tenslotte om het leveren van een inhoudelijke inbreng naast spreekuren.

  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard een marktconform salaris. Een eigen inbreng is mogelijk als het bijvoorbeeld gaat om de begeleiding op het gebied van 2e spoor, die het bedrijf ook aanbiedt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier