Thuiswerken als Contact Center medewerker
Teleperformance thuiswerken
Tilburg, Noord-brabant, Nederland
3 dagen geleden

Ben je graag thuis? Werk je ook graag thuis? Lees dan snel verder! Wij hebben de perfecte vacature voor jou! Werk jij het liefst thuis en ben jij goed in klantcontact?

Woon je in Nederland? Dan is deze vacature perfect voor jou. Ook vanuit je eigen huis kun je heel veel mooie dingen doen.

Passende oplossingen aandragen en zorgen voor tevreden klanten. Maar eerst even over dat thuis stukje, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je bent aangenomen, krijg je in een pakket alle hardware toegestuurd om je thuiswerkplek zelf in te richten! Vanaf je eerste werkdag word je opgeleid.

We leren je alles zodat je straks zelfstandig aan de slag kunt. Na de training die je ook thuis krijgt, ga je echt de lijn in’ spannend het eerste telefoontje komt binnen.

De klanten bellen jou. Je werkt alleen vanuit huis, maar virtueel heb je een fijn team van thuiswerkers om je heen net als een thuiswerkmanager! Virtueel zijn jullie met elkaar verbonden.

Vragen stellen en even een mopje tappen kan gewoon via het digitale platform waar jullie allemaal aan verbonden zijn. Het werk zelf Wat doe je nu eigenlijk voor werk?

Je werkt thuis in je eigen callcenter! Jouw hotseat mag je helemaal zelf inrichten. Wij leveren de hardware, jij regelt een fijne stoel en bureau.

Een afgesloten ruimte is wel vereist want de ervaring leert dat je dan werk en privé heel prima kunt scheiden. En reisafstand : 0 km, briljant toch?

Je beantwoordt binnenkomende telefoontjes Vragen gaan over tablets, smartphones en de techniek die daarbij hoort Je luistert goed naar de vraag en komt met een passende oplossing Dat alles registreer je in de systemen terwijl je aan de telefoon bent.

Je gaat altijd vertrouwelijk om met alle klantinformatie Het is belangrijk dat je Engels beheerst, de systemen zijn namelijk allemaal in het Engels en ook het registreren van het klantgesprek gebeurt in het Engels zodat jouw internationale collega’s ook altijd kunnen lezen over wat er al besproken is.

Jouw verantwoordelijkheid Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen. Het ultieme doel is optimale klanttevredenheid.

Dat betekent dat tijdens het eerste contact het probleem is opgelost en dat niemand hoeft terug te bellen over hetzelfde probleem.

Maar ook dat je snel een passend antwoord hebt. Niemand heeft tenslotte zin om een uur met de helpdesk aan de telefoon te zitten.

Hoe leuk je ook bent . Als jij helemaal lekker zit op je mooi ingerichte thuiswerkplek, gaat dat vast helemaal goedkomen! Ons aanbod Het maakt niet uit waar je woont, je hoeft namelijk niet naar onze vestigingen te reizen.

Wel kun je profiteren van onze voordelen als kortingen bij heel veel mooie kledingmerken en attractieparken Je kunt parttime en fulltime werken.

Je bent lekker flexibel vanwege de uitgebreide openingstijden (8 tot 20 uur maandag tot en met zondag) Natuurlijk heb je gewoon pauzes en de kleine pauze betalen wij je gewoon door! Zekerheid : je komt direct bij ons op de loonlijst Doorgroeimogelijkheden! Je kunt al doorgroeien als je een half jaar in dienst bent bij ons! Ook thuis! Vakantiegeld (8%) en vakantiedagen (22 obv fulltime en de kans om 4 dagen extra te verdienen als je niet ziek bent) Veel eigen verantwoordelijkheid Klinkt deze vacature goed?

Solliciteer dan direct! Vanaf de maandag dat je start krijg je dan je spullen om je thuiswerkplek in te richten! Heb je nog aanvullende vragen?

Aarzel dan niet en stel ze! Joep Smeets beantwoordt al jouw vragen graag via 06 - 20 22 2374. Sollicitatieproces Omdat je niet bij ons op kantoor langs hoeft te komen, is er wat techniek en betrokkenheid nodig om alles in goede banen te leiden.

Het eerste gesprek is telefonisch, het tweede gesprek via skype zodat we elkaar ook kunnen zien. Ook volgen er nog wat testen.

Als we beiden nog enthousiast zijn, dan gaan we een contract voor je opstellen en krijg je alle hardware toegestuurd. State of the art! Hoe gaaf?

Veel succes! Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Vinden we niet servicegericht.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier