Schadebehandelaar Particulier
VIVAT Verzekeringen
Amstelveen, Netherlands
8 dagen geleden

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Schadebehandelaar met een klantgerichte houding en die zich goed kan verplaatsen in de wensen en situatie van de klant.

Ben jij die schadebehandelaar?

Jouw rol als Schadebehandelaar

Als Schadebehandelaar regel je de materiële schades op de afdeling Schaderegeling van Volmacht kantoor Nederland. Een schade is het moment van de waarheid.

Dan merkt de klant of de keuze voor die verzekering goed is geweest. Daarin willen we natuurlijk niet teleurstellen. Bij het afwikkelen van de schades geef je om de klant en doe je er alles aan om de schade snel en soepel te regelen.

De ideale kandidaat

 • Heeft een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van bank- en verzekering wezen (HBO werk- en denkniveau).
 • Is in het bezit van WFT Basis.
 • Is in het bezit van WFT Schade (Particulier en Zakelijk). Indien je niet over deze diploma’s beschikt dan de bereidheid deze binnen een half jaar te behalen.
 • Heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de schadebranche bij voorkeur in een van de branches motorrijtuigen, AVP en reis.
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Beschikt over goede telefoonvaardigheden.
 • Heeft callcenter ervaring (dit is een pre).
 • Competenties

  Je bent een positieve en zelfstandige teamspeler die beschikt over inlevingsvermogen en zich goed kan verplaatsen in de wensen en situatie van de klant.

  Daarnaast beschik je over doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en flexibel. Je kunt je makkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden in je werkomgeving.

  Verder ben je goed in het plannen en organiseren van je werk.

  Wat bieden wij?

  Bij VIVAT krijg je uiteraard aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden : een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

  Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en vrije tijd. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Reaal

  Het vergroten van financiële veerkracht, dát is de ambitie van Reaal. Dit doen wij door onze (potentiële) klanten te helpen om weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie.

  Keuzes die hen nu verder brengen, maar ook straks. Zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Én, als zij ons nodig hebben, zijn we er natuurlijk voor hen.

  We helpen onze klanten op een eigentijdse en optimistische manier. Door te blijven inspelen op de veranderende klantwensen en te denken in kansen en mogelijkheden.

  Wij maken daarbij complexe financiële situaties behapbaar en inzichtelijk.

  Daarbij bepaalt de klant zijn eigen route, of hij nu zelf zijn zaken met Reaal regelt, of via een onafhankelijke adviseur.

  Of een combinatie daarvan. Zo helpen wij onze klanten financieel veerkrachtig te worden. Reaal, Leef je leven. Reaal is onderdeel van VIVAT.

  Enthousiast geworden?

  Reageer dan op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Mekelenkamp, Corporate Recruiter, marloes.mekelenkamp vivat.nl.

  Reageer op deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier