Marketing - Channel Manager
Saint-Gobain
Pays-Bas Utrecht
11 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Channel Manager ben je vanuit de marketing dé schakel tussen Gyproc en professionele handelskanalen; zoals de specialistische groothandel en de professionele bouwmaterialenhandel.

Daarbij zorg je voor optimaal aanbod, voorraadposities en merkondersteuning binnen deze kanalen. De verantwoordelijkheden die je onder je hoede neemt zijn daarbij onder andere :

 • Vergaren van informatie (intern en extern) en het uitvoeren van analyses om trends en veranderende marktvraag te detecteren, en hierop te acteren.
 • Het leggen- en onderhouden van contacten met stakeholders binnen de diverse kanalen.
 • Nauw samenwerken met verschillende afdelingen binnen Gyproc.
 • Opzetten, uitvoeren en bewaken van strategische en tactische commerciële activiteiten : Uitbreiden en onderhouden assortiment Uitwerken van toepassingsconcepten Organiseren van acties Webshop ondersteuning
 • Wie zoeken wij?

  Je bent een daadkrachtige marketing professional met hands-on mentaliteit en minimaal HBO werk- en denk niveau. Je hebt een stevige, maar toegankelijke persoonlijkheid die op overtuigende en heldere wijze communiceert.

  Je vermogen tot samenwerking heeft een hoog niveau, je bent ondernemenden werkt zelfstandig.

  Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarbij affiniteit met de bouwkolom een pré is. Je bent gewend om planmatig te werk te gaan met het opstellen van een effectief marketingplan en hebt ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van (bijbehorende) communicatieplannen.

  Wat bieden we je aan?

  Vanuit de vestiging in Vianen verzorgt Gyproc met een enthousiast team van medewerkers de marketing, verkoop, en technische ondersteuning van onze producten en systemen.

  Jouw werkplek bevindt zich op de marketingafdeling. Je komt te werken binnen een leuk team waar je je eigen ideeën kunt ontplooien en uitvoeren.

  Persoonlijke ontwikkeling is voor Saint-Gobain belangrijk. Uiteraard horen daar goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij.

  Description supplémentaire

  Nieuwsgierig?

  Je hebt nu ons verhaal gelezen. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Stuur dat met CV naar margret.bronkhorst saint-gobain.com

  Top Employer

  Gyproc is onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain. Persoonlijke ontwikkeling is voor Saint-Gobain belangrijk.

  Uiteraard horen daar uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden bij. Saint-Gobain is in februari 2017 ook in Nederland tot TOP Employer 2017’ benoemd.

  Deze certificering wordt toegekend aan organisaties die voor hun HR-beleid de hoogste normen toepassen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier