Verpleegkundige cardiologie Antonius ZorggroepSneek
Zorg voor het Noorden
Sneek
2 dagen geleden

Als verpleegkundige cardiologie ga je zorg bieden, observeren, signaleren en rapporteren m.b.t. de algehele toestand rondom de cardiologische patiënt.

Je organiseert en coördineert de werkzaamheden en zorg rondom de patiënt. Er wordt een actieve bijdrage van je verwacht ten aanzien van de ontwikkeling van het verpleegkundig beleid op de afdeling cardiologie.

Wie zijn wij?Wat breng je mee?Je bent een gedreven collega die in het bezit is van een MBO-V of HBO-V diploma en je bent BIG geregistreerd.

Je hebt affiniteit met het specialisme cardiologie. Je bezit een positieve instelling, teamspirit en een grote mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Je bent bereid om deel te nemen aan werkgroepen en verandertrajecten binnen de zorg. Daarnaast is het hebben van werkervaring op de cardiologie een pré.

Wij bieden jou

Wij maken graag kennis

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier