Clinic Manager Ogen
Bergman Clinics
Naarden, Noord Holland
5 dagen geleden

Wat ga je precies doen?

Als Clinic Manager heb jij één doel : het leveren van de beste oogheelkundige zorg van Nederland. Op een slimme manier en met blije mensen in je kliniek.

Hiermee maken we in een wereld van schaarste echt verschil en verstevig je de marktpositie van jouw klinieken.

Hoe bereik je deze marktpositie? Door te ondernemen binnen onze organisatie. Enerzijds ontwikkel je samen met jouw collega Clinic Managers het beleid en de strategie van de divisie Ogen verder door.

Anderzijds geef je hier samen met jouw teams op de vestigingen concreet vorm en inhoud aan. Dit doe je niet alleen op papier, maar ook met verve in de praktijk.

Met jouw kennis en persoonlijkheid motiveer je jouw mensen om onze zorg iedere dag een stukje beter te maken.

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het :

 • Ontwikkelen, verbeteren en bewaken van de operationele processen binnen jouw klinieken;
 • Vertalen van het strategisch beleid naar praktische beleidsdoelen en concrete acties;
 • Opstellen en bewaken van de targets voor jouw vestigingen;
 • In de markt zetten en verder uitbouwen van jouw vestigingen (en nieuw te openen locaties);
 • Aansturen, motiveren en coachen van de teams binnen de klinieken;
 • Uitvoeren en implementeren van divisie brede projecten.
 • Daarnaast denk je mee over het harmoniseren van een aantal grote zorgpaden binnen de gehele divisie Ogen. Een interessante puzzel, boeiend tot het laatste stukje!

  Voor wie en waar ga je werken?

  Er zijn 10 klinieken voor oogheelkundige zorg in Nederland. Twee daarvan worden jouw domein, welke dat zijn bepalen we als het team Clinic Managers compleet is en in overleg.

  Je werkt natuurlijk nauw samen met verschillende teams, die ieder hun eigen dynamiek kennen, maar waarin samenwerken, handen uit de mouwen, betrokken bij patiëntenzorg en collega’s wel typerend zijn.

  Binnen die teams heb je veel contact met managers op de kliniek en medische coördinatoren. Daarnaast werk je veel samen met de Divisie Manager, collega Clinic Managers, collega’s van het hoofdkantoor, verschillende zorgverleners en diverse leveranciers.

  De totale Bergman Clinics-organisatie heeft ruim 2000 medewerkers, 235 medisch specialisten en meer dan 50 vestigingen door heel Nederland, waar we planbare medische zorg bieden.

  Meestal gaat dat om medisch noodzakelijke ingrepen, zoals het aanbrengen van een nieuwe heup of staaroperatie soms om esthetische ingrepen, zoals een ooglidcorrectie.

  Maar, medisch noodzakelijk of esthetisch : onze cliënt staat altijd centraal. Bergman Clinics gaat de uitdaging aan de zorg beter te maken, efficiënter te organiseren en zo betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. #LI-MS1

  Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

  Jij denkt in mogelijkheden, in wat er wél kan en weet verbinding te maken. Daarbij ben je niet te beroerd om met je voeten in de klei te staan.

  Je weet mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen en hun werk doorlopend onder de loep te nemen en te verbeteren.

  Half werk is geen werk is jouw motto en daar houd jij jezelf ook aan.

  Daarnaast breng je het volgende met je mee :

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van bedrijfskunde en een achtergrond die kan variëren van Retail, FMCG of het hotelwezen tot zorg;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring. Jij vindt het net zo leuk om strategisch bezig te zijn, als op operationeel vlak de handen uit de mouwen te steken.
 • Als het nodig is, doe je allebei;
 • Mensenkennis en minimaal 5 jaar ervaring met het leiding geven aan multidisciplinaire teams en medewerkers op verschillende niveaus;
 • Ervaring met het opstellen van jaarplannen inclusief financiële onderbouwing, en de uitvoering ervan inclusief bewaking van omzet- en kostenbudgetten
 • Geen bezwaar tegen reizen. Je werkt regelmatig op een van jouw vestigingen of op het hoofdkantoor. Daarnaast vinden vergaderingen door spreekuren en OK-planningen regelmatig buiten 9-5 werktijden plaats.
 • Ook dat vind jij niet erg.

  Wat krijg je van ons?

  Wij kunnen onze ambities alleen realiseren door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan de bedrijfscultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers.

  In je baan bij ons vind je dan ook veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een omgeving waar altijd wel íets gebeurt.

  Andere voordelen van werken bij Bergman? Je kunt gebruik maken van de Bergman Academy, onze voordeelwinkel, een goed Fietsplan én de collectieve ziektekostenverzekering van IZZ, Menzis of Zilveren Kruis. Daarnaast krijg je :

 • Salaris op basis van kennis en kunde in lijn met de AVR Bergman Clinics
 • Een 40 uren contract
 • Vakantietoeslag van 8% (uitbetaling in mei) en deelname aan de pensioenregeling bij PFZW.
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis (fulltime), en 4 extra dagen op te nemen, waarvan 1 op of rond je verjaardag en 3 ten behoeve van persoonlijke of functiegerichte ontwikkeling
 • volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door trainingen te volgen via onze eigen Bergman Academy.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier