Koelmonteur gezocht!
Regiodienst
Hoorn, Netherlands
5 dagen geleden

Introductie

Voor een opdrachtgever in de Installatietechniek zijn wij opzoek naar een koeltechnicus, heb jij ervaring binnen de koeltechniek?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

De organisatie is een middelgrote organisatie in de Installatietechniek en richt zich op onder andere cv, luchtbehandeling, airconditioning, meet en regeltechniek, watervoorzieningen en loodgieterswerk.

Het klantenbestand bestaat onder meer uit particulieren en utiliteit. De werkzaamheden omvatten het installeren, onderhouden en het verhelpen van storingen aan installaties.

Functie

Als koeltechnicus verricht jij verschillende werkzaamheden waaronder het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, je stelt diagnoses vast en verhelpt de storingen aan de koelinstallaties en installeer je airconditioning systemen.

Functie eisen

Als koeltechnicus ben jij in bezit van :

 • Een MBO werk-en denkniveau, aangevuld met de vereiste vakopleidingen.
 • Een VCA, of bereid zijn om deze te behalen.
 • F-gassen / STEK
 • Vanzelfsprekend ben je gewend om netjes met klanten om te gaan en beschik je over een flexibele werkhouding.
 • Aanbod

  Naast een marktconform salaris, uitdagende projecten en een collegiale werkomgeving biedt de organisatie jou een auto van de zaak en wordt het volgen van gerichte opleidingen gestimuleerd en vergoed.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier