Mulesoft integratie Architect
Devoteam Netherlands
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden
Vacatureomschrijving

Bij ons werk je aan uitdagende Mulesoft intergratie projecten. Je bent een ervaren consultant en vanuit je netwerk breng je opdrachten mee en wil je deze met Devoteamers tot een goed succes brengen. Je deelt je kennis met stakeholders van de klant, webinars voor intern en extern gebruik en je brengt het team d.m.v. jouw coachende vaardigheden naar een volgend niveau. 

Waar kom jij te werken?
Als IT consultancy bedrijf leveren wij innovatieve technologie voor nationale en internationale bedrijven en overheidsorganisaties. 
Up-to-date zijn met technologie is belangrijk voor ons en onze opdrachtgevers. Wanneer je bij ons werkt, zorgen wij ervoor dat je continu opgeleid en gecertificeerd wordt. Wij zijn partner van Google, Red Hat, Microsoft, Mulesoft en Elastic. Hierdoor staan we dichtbij de meest vooraanstaande tech bedrijven.  

Binnen Devoteam  Nederland werken +/- 40 consultants die zich specialiseren in integratie technologieën zoals Mulesoft, Azure en TIBCO.


Functie-eisen

Je bent een ervaren integratie architect. De afgelopen 10 jaar heb je aan diverse projecten gewerkt zoals Greenfield en Brownfield projecten. Je hebt ervaring met state of the art Hybrid Integratie Platformen als Mulesoft, Tibco Cloud Integration, Dell Boomi of een andere moderne iPaaS platform. Deze kennis en ervaring wil je verder inzetten en je wilt deze kennis delen met Devoteam collega’s. Verder heb je:

 • Een HBO diploma
 • Minimaal 10 jaar ervaring als integratie architect
 • 3 jaar ervaring met Mulesoft
 • 5 jaar ervaring als teamlead, met PoC’s en RFP’s
 • Ervaring met het opstellen en toepassen van integratie best practices, Enterprise Architecture standaarden, en Platform best practices.
 • Uitgebreide kennis van SOA, Webservices, API-led architectuur en CI/CD pipelines

Arbeidsvoorwaarden
We willen je een passend aanbod doen die matcht met de expertise en ervaring die jij meebrengt. Ons arbeidsvoorwaarden pakket bevat onder andere: 

 1. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 2. Zeer veel ontwikkel mogelijkheden (in samenwerking met onze partners Google, Mulesoft, Microsoft en Red Hat)
 3. Een duidelijk carrièreperspectief waarin individuele ontwikkeling centraal staat
 4. Een splinter nieuwe lease auto (of ruime mobiliteitsvergoeding)
 5. Bonus systeem
 6. Veel kennisdeling (bijvoorbeeld in onze Tech Communities)

Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in onze open en laagdrempelige cultuur. 

Meer over Devoteam
Devoteam is een IT Consultancy bedrijf met 7,500 tech experts. Wij zijn actief in 18 landen binnen de EMEA-regio. In Nederland bestaan wij uit zo’n 250 experts die van dag tot dag onze opdrachtgevers helpen bij het creëren van waarde door toepassing van technologie. Bij Devoteam geloven wij in #Techforpeople. Onze missie is technologie inzetten om een positief effect te hebben op onze werknemers, de werknemers van onze opdrachtgevers, en hun eindgebruikers. 
Wil jij meewerken om deze technologieën toe te passen om een positief effect op mens, organisatie en samenleving te bewerkstelligen? Oftewel, #Techforpeople. Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten. Klik op solliciteer en join Devoteam NL.

Meer weten?
Heb je vragen over Devoteam of deze vacature?
Neem dan contact op met Anne Hendriks op anne.hendriks@devoteam.com of 06-11 85 64 49
 deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier