Helpende
's Heeren Loo
Druten, NL
2 dagen geleden

Waar ga je werken?

We bieden de cliënten intensieve ondersteuning en begeleiding gedurende de dag. Overdag gaat een deel van de cliënten naar het activiteitencentrum, een ander deel van de cliënten krijgt op de woning activiteiten aangeboden.

De meeste diensten werk je op vaste woningen en / of dagbestedingslocaties. Met jouw zorghart als helpende (plus) ondersteun jij jouw collega begeleiders.

Je doet ervaring op met diverse ziektebeelden, verzorging én begeleiding van cliënten met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking.

Wie ga je helpen?

Je biedt ondersteuning aan cliënten met diverse hulpvragen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Ook kan er sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag.

Ben jij het verzorgende type of ligt jouw kracht meer in het begeleiden van cliënten met complex gedrag? We kijken samen naar jouw kwaliteiten en zoeken een aantal werkplekken binnen de doelgroep waar jij het beste tot je recht komt.

En wil jij graag werken op een vaste woning? Dan denken wij als eerste aan jou, zodra daar een vacature is. Want jij bent natuurlijk al bekend met het team en de cliënten!

Hoe ga je helpen?

De zorgvragen zijn verschillend en de doelen zijn gericht op een prettige dag en zinvolle dagbesteding; een goede dagstructuur in deze diverse groepen is van belang.

 • Je ondersteunt bij diverse ADL taken, opstaan en naar bed gaan, eten en drinken, begeleiden gedurende de dag. Als helpende kun je ook werkzaam zijn op de dagbesteding;
 • kortom een divers takenpakket.

  Iedere cliënt is uniek. Iedere helpende ook. Want jouw manier van helpen is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

  Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

  Dit bieden wij

 • Een tijdelijk contract met zicht op een vast contract voor 16 tot 24 uur.
 • Contractomvang en inzetbaarheid overleggen we graag met samen met jou.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal € 1873,- en maximaal € 2659,- (FWG 25) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Als helpende werk je in de ochtend (tussen 07.00 - 11.00 uur en / of in de avond (16.00 - 21.00 uur). Samen kijken we naar je beschikbaarheid en mogelijkheden.
 • Een ideale baan om te combineren met andere activiteiten.

  Dit ben jij

  Een enthousiaste professional met een afgeronde, zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo niveau 2.

 • Je ziet mogelijkheden en kansen, ieder stapje is er een.
 • Je gaat graag nieuwe uitdagingen aan.
 • Je bent een absolute teamplayer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier