Operationeel leidinggevende Chirurgie
Isala Diaconessenhuis
Zwolle, Belgium
4 dagen geleden

De afdeling / Het specialisme

Ben jij de leidinggevende die voor (team)ontwikkeling, samenwerking en werkplezier gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent verbindend, contactueel sterk en een ervaren leider. Als professional bouw je mee aan de positionering van de polikliniek Chirurgie.

Krijg jij er energie van om de ingezette organisatie- en zorgprocessen verder door te ontwikkelen? Zorg jij ervoor dat we de beste zorg aan onze patiënten bieden en het beste uit onze medewerkers halen? Dan zoeken wij jou!

De polikliniek Chirurgie is een dynamische poliklinische afdeling en volop in beweging. Op de polikliniek werkt een groot team van circa 75 medewerkers : doktersassistenten, medisch secretaresses, medisch typistes, ok-planners, chirurgen, arts-assistenten, vs-ers, specialistisch verpleegkundigen, stoma- en wondverpleegkundigen.

Zij verzorgen samen met de chirurgen op vakkundige wijze alle activiteiten rondom de spreekuren, onderzoeken, poliklinische ingrepen en de Multidisciplinaire Overleggen (MDO).

De polikliniek Chirurgie kent de subspecialismen Vaatchirurgie, Traumatologie, Abdominale chirurgie, Hoofd-Hals chirurgie en algemene chirurgie.

De RVE Chirurgie in Isala heeft poliklinieken op locatie Zwolle, Meppel, Kampen en Steenwijk. De polikliniek wordt aangestuurd door een team van twee operationeel leidinggevenden, een planner en een manager Zorgeenheid.

Ter ziekte- en zwangerschapsverlofvervanging zoeken wij tot eind 2020 een operationeel leidinggevende voor onze dynamische polikliniek.

De functie

Als operationeel leidinggevende ben je integraal verantwoordelijk voor het resultaat van de afdeling. Hiertoe behoren onder andere de gebieden : kwaliteit, medewerkers, proces- en bedrijfsvoering.

Je geeft samen met een aantal collega’s leiding aan de medewerkers van de afdeling (circa 80 medewerkers op de polikliniek Chirurgie op locatie Zwolle, Meppel en Steenwijk).

Als integraal leidinggevende ben je verantwoordelijk voor :

 • Het leiding geven aan de medewerkers binnen jouw teams. Je inspireert, motiveert en coacht medewerkers in hun werk
 • Uitvoeren van personeelsbeleid : ziekteverzuim, resultaatsturing, medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO), werving en selectie etc.
 • Het signaleren, benoemen, in kaart brengen en afstemmen van vraag en aanbod en het behalen van de afgesproken resultaten binnen het team
 • De afstemming van productievraag en productiecapaciteit door voldoende mensen en middelen te organiseren binnen de kaders van de RVE
 • Het opstellen, uitvoeren, beheren en beheersen van de toegewezen budgetten op basis van de gemaakte productieafspraken
 • Het profiel

  Als leidinggevende binnen de polikliniek Chirurgie beschik je over hbo-werk- / en -denkniveau en over enkele jaren ervaring als coachend leidinggevende.

  Kennis van en ervaring binnen een polikliniek is een pre voor deze functie. Je kunt een hecht team smeden, behouden en vanuit verbinding gezamenlijk een veranderingsproces ingaan.

  Als teamspeler inspireer je en zet je mensen in beweging. Je wilt graag samenwerken met je collega’s van chirurgie. Daarnaast heb je een heldere visie op het organiseren van zorg en weet je dit om te zetten in het plannen van werkprocessen en operationele aansturing.

  Je bent organisatiesensitief, je vindt het een uitdaging om belangen op elkaar af te stemmen en om een team te enthousiasmeren.

  Je bent gedreven, verbindend, besluitvaardig en duidelijk.

  In deze functie ontvang je leiding van de manager zorgeenheid polikliniek Chirurgie.

  Het aanbod

  We bieden je een uitdagende functie binnen een poliklinische werkomgeving op locatie Zwolle, Meppel en Steenwijk met bijpassend salaris.

  Inschaling van de functie vindt plaats in FWG 55, met een huidig maximumsalaris van € 4.111,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier