Opleidingscoördinator
Unica
Bodegraven, NL
5 dagen geleden

Jouw uitdaging als Opleidingscoördinator Bodegraven

Als opleidingscoördinator ben jij binnen Unica verantwoordelijk voor het begeleiden van de leerlingen. Er wordt van je verwacht dat je alles van top tot teen regelt maar ook dat je continue kritisch blijft kijken naar opleidingen / programma’s en naar de manier waarop jij je werk uitvoert.

Naast je coördinerende rol ben je ambassadeur van Unica. Je bent continue bezig met het informeren en enthousiasmeren van de gehele organisatie.

Altijd op zoek naar mogelijkheden voor samenwerkingen en om de naamsbekendheid van Unica te vergroten. De Unica organisatie is complex, aan jou de taak met alle onderdelen samen te werken om zo te komen tot het beste resultaat op het gebied van opleiding & ontwikkeling voor al onze medewerkers!

Wat zijn taken die je op je takenlijst tegen zal komen?

 • Het coördineren van het gehele opleidingsproces : plannen organiseren uitvoeren - evalueren;
 • Contacten onderhouden met alle partijen : externe opleidingsbureau s en leerlingmonteurs.
 • Jouw team

  Je gaat werken binnen Unica Building Projects met als standplaats Bodegraven : dé partner voor nieuwbouw en renovatie projecten van alle technische installaties en systemen.

  Alle techniek in en om gebouwen wordt door Unica Building Projects ontworpen, gerealiseerd en beheert. Met onze brede kennis en kunde zijn zij in staat om kleine, grote en complexe projecten van A tot Z voor opdrachtgevers te realiseren.

  Wat biedt Unica jou?

  Het brutomaandsalaris (excl. reistijd en toeslagen) zal op basis van leeftijd en ervaring worden ingeschaald maar ligt tussen de €2.

  518,00 tot €3.285,00. Daarnaast heb je ieder jaar recht op 25 verlofdagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Maakt Unica winst, dan profiteren alle medewerkers daar natuurlijk ook van.

  Unica heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien, ook middels opleiding. Daarbij biedt Unica jou graag een jaarcontract aan.

  Natuurlijk vragen we ook wat van jou

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de installatietechniek
 • Kennis en affiniteit met zowel persoonlijke ontwikkeling als plannen en organiseren
 • Beschikbaarheid voor 32 40 uur in de week
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef-

  en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat.

  Met ruim 2400 medewerkers, een omzet van € 465 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier