Begeleider(s) Clusterflex Gedrag Eckartdal
Lunet zorg
Eindhoven
2 dagen geleden

Nooit sleur in je werk krijgen? Verschillende locaties zien en verschillende bewoners en collega’s ontmoeten? Ben je flexibel, zelfstandig, sta je stevig in je schoenen, weet je van aanpakken en kun je de rust bewaren?

Kom dan met ons bouwen aan een sterk team binnen het cluster gedrag Eckartdal en solliciteer!

Informatie over de Clusterflex gedrag Eckartdal Per 1 juni 2019 starten we met de Clusterflex gedrag Eckartdal. Je bent werkzaam op verschillende woningen en dagbestedingsgroepen binnen de Complexe zorg.

Als begeleider van de Clusterflex wordt jij ingezet op momenten waarop vaste teamleden het rooster niet gevuld krijgen.

Dit kunnen planbare verstoringen zijn, zoals trainingen, bijeenkomsten, maar het gaat hierbij ook om langdurige vervanging bijvoorbeeld ter invulling van (zwangerschap)verlof of langdurige verzuim.

Het kan dus ook zo zijn dat je daarom voor een langere periode op één locatie wordt ingezet.

In deze omgeving ga je werken Op het woonpark Eckartdal in Eindhoven zijn een aantal woningen gevestigd waar cliënten wonen met gedragsproblematiek.

Naast hun verstandelijke beperking hebben ze bijkomende problematieken zoals autisme, hechtingsproblematiek, borderline etc.

 • Gezien de gevarieerde samenstelling is het werken binnen deze woningen erg dynamisch. Dit geeft een extra uitdaging aan je werk!
 • Vanuit de cliënt Je gaat werken als begeleider complex binnen wonen en / of dagbesteding. In deze functie speel je een belangrijke rol in het leven van de cliënten.

  Voor de cliënt heeft het als groot voordeel dat hij / zij meer dezelfde gezichten ziet en dat de juiste mensen op de juiste plek werken.

  Je begeleidt en ondersteunt hen in de dagelijkse dingen op basis van de vastgestelde richtlijnen uit het persoonlijk plan.

  Bij onze cliënten met (ernstige) gedragsproblemen is het uitgangspunt : het creëren van zo gewoon mogelijke leefomstandigheden.

  Je komt met regelmaat in onvoorziene situaties terecht. De-escalerend werken staat op de voorgrond. Ondersteuning vindt voornamelijk plaats op groepsprocessen, maar daarnaast begeleid je ook op individueel niveau.

  Wat we graag zien Ben je flexibel, gemotiveerd, stressbestendig? In staat langdurig structuur, stabiliteit en veiligheid te bieden en durf je te handelen waar nodig?

  Heb je ervaring met cliënten met complex zorgvragen of wil je die juist op doen?Ben je daarnaast in bezit van een diploma Zorg & Welzijn niveau 3, niveau 4, of zit je in je laatste jaar van niveau 4?

  Dan is dit de baan voor jou!

  Wat bieden wij jou

 • Dienstenpatroon wat bij jou past.
 • Een afwisselende en uitdagende baan .
 • De kans om kennis te maken met het hele cluster.
 • Doorstroom mogelijkheden naar een vaste woning.
 • De 3 daagse training Onder controle. Doel : Adequaat en respectvol kunnen omgaan met (dreigend) fysiek- en / of verbaal agressief gedrag.
 • Een goed salaris.
 • Door de diversiteit en de dynamiek van de problematieken van onze cliënten, is geen dag hetzelfde. Hierdoor doe je veel nieuwe werk- en leerervaringen op.
 • Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

  Dienstverband Variërend van een klein contract van 25% tot een volledig contract van 100%. Dus wil jij wat meer of minder uren werken, dan is dit zeker mogelijk.

  Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract, maar met wederzijdse goedkeuring zetten we het daarna om naar onbepaalde tijd.

  Wij werken Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.30 uur.

  Arbeidsvoorwaarden De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie Begeleider Wonen Complex is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van € 2807,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag.

  Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

  Over Lunet zorg

  Heb je nog vragen? Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Puk Bezemervia de mail : p.

  bezemer lunetzorg.nlTel.nr : 06-14527322

  Solliciteer!

  Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag je reactie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

  Je kunt solliciteren via de solliciteren’ button op deze pagina.

  Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een Verklaring Omtrent het Gedrag voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier