Schoonmaker
McDonald’s
Appingedam, Groningen, Netherlands
4 dagen geleden

Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je hier een uitdagende job vinden. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule, maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek.

Loop daarom eens binnen en proef de sfeer bij McDonald's Appingedam. Laat het ons weten als je ons team wilt komen versterken!

Ontwikkeling van medewerkers voorop

Wij vinden de ontwikkeling van onze mensen erg belangrijk. Wij stimuleren talentvolle medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Zij vormen immers de kern van onze organisatie en de basis voor ons succes. Op dit moment volgen meerdere medewerkers een deeltijd-opleiding op MBO niveau 3 en 4.

Als je er voor kiest om bij McDonald’s te werken, dan kies je voor een route naar een managementfunctie. Een belangrijk onderdeel hiervan is de McDonald’s Academy, waar medewerkers een officieel MBO-diploma kunnen behalen.

Twintig van de vijftig topbestuurders binnen de internationale McDonald’s organisatie zijn ooit begonnen als restaurantmedewerker.

We zijn groot geworden met de kernwaarden kwaliteit, service, kraakhelder en waar voor je geld. Deze zijn meegegroeid met de tijd.

We vinden het onze missie om gasten een spontaan geluksmomentje te bieden met het aanbieden van fresh en fast food waar zij zich goed bij voelen.

Elke gast is bij ons welkom, we staan altijd open voor vernieuwing en we bieden onze gasten elke dag graag weer de beste ervaring en producten aan.

Wij zijn Always Open for Good Times.

Als interieurverzorger / schoonmaker (m / v) zorg jij ervoor dat onze gasten in een schoon restaurant ontvangen kunnen worden.

Dagelijks neem jij het restaurant onder handen en zorg je voor een frisse start van de dag. Je zorgt ervoor dat het interieur van ons restaurant er piekfijn uitziet.

Wie ben jij?

Je bent een teamspeler en hebt oog voor detail. De functie vraagt een bepaalde mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Relevante ervaring als schoonmaker en / of facilitair medewerker is een pré. Daarnaast heb je geen problemen met vroeg opstaan.

Werktijden dagelijks van 06.00 - 08.00 uur

Over het restaurant

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier