Stage MBO Leidinggevende Leisure & Hospitality
Avoord
Rijsbergen, Nederland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Avoord heeft vier locaties met een Warm Hart (onze Grand Cafés). Gedurende jouw stage ga jij met al deze vier locaties kennis maken : Het Anbarg en Kloostergaard (Etten-Leur), Rijserf (Rijsbergen) en De Willaert (Zundert).

Op onze locaties met een Warm Hart wonen senioren die gebruik maken van de Horeca en deelnemen aan onze evenementen. Dagelijks is er een hoop gezelligheid en drukte in Het Warm Hart door middel van de wekelijks terugkerende activiteiten.

Daarnaast worden er meerdere keren per maand evenementen georganiseerd waar jij ook onderdeel van uit gaat maken. Avoord heeft ook een eigen reisbureau waar busreizen en de verhuur van onze bussen wordt georganiseerd.

Als Leisure & Hospitality stagiaire ben jij ook medeverantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van budgetten en het regelen van de PR rondom de activiteiten.

Kortom, een veelzijdige stage met genoeg leven in de brouwerij en volop uitdaging!

Wat verwachten wij van je?

 • Je hart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg;
 • Je bent communicatief vaardig, communiceert respectvol naar cliënten, hun naasten en uiteraard je collega’s;
 • Je bezit over voldoende creativiteit voor het maken van aankondigingen en voor het organiseren van bestaande en nieuwe evenementen;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken.
 • Wat mag jij van ons verwachten?

  Als Leidinggevende Leisure & Hospitality stagiaire binnen Avoord, word je onderdeel van een kei gezellig en enthousiast team.

  Wij bieden jou naast een leuke vergoeding, een uitdagende stageplaats met veel afwisseling in aanbod en doelgroep waarvoor je organiseert.

  Werken binnen Avoord betekent werken in een inspirerende omgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld. Wij kennen een informele werksfeer waarbij er aandacht is voor jouw ontwikkeling.

  Je staat nooit alleen en werkt altijd samen in een team met medewerkers en vrijwilligers.

  Als Leisure Event Management stagiaire werk je niet binnen kantoortijden, wij bieden jouw afwisselende werktijden zodat jij ook in het weekend of in de avonden evenementen kan verzorgen voor onze bewoners!

  Wil je mee weten over de stage? Neem dan contact op met Monique Broeren via monique.broeren avoord.nl. Wees er snel bij, want we hebben maar één plaats te vergeven!

  Direct solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier