Storingsmonteur - Food industrie
Supplyd B.V.
Dordrecht, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

De organisatie Voor een internationaal voedingsmiddelenbedrijf zijn wij op zoek naar een Storingsmonteur. In deze organisatie staan duurzaamheid, innovatie en kwaliteit centraal.

Dit bedrijf staat dan ook alom bekend om zijn innovatieve en duurzame producten. De organisatie bestaat uit meerdere verschillende labels die elk toonaangevend binnen hun markt opererend zijn in de Benelux.

Om deze reden kunnen alle gespecialiseerde labels ook marktconforme prijzen rekenen, hoge leverbetrouwbaarheid garanderen en daarnaast een zéér goede kwaliteit en service hanteren.

De functie Binnen deze functie als Storingsmonteur ben je werkzaam binnen een zeer dynamische productieomgeving waar iedere dag honderdduizenden artikelen worden gemaakt.

Er is een innovatief machinepark aanwezig die onder andere gebruikt worden voor het efficiënt maken en verpakken van de producten.

Het is essentieel dat dit park iedere dag up- and running blijft en daar ligt jou dagelijkse verantwoordelijkheid samen met andere collega-monteurs.

Je verhelpt eventuele storingen verricht daarnaast preventieve onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Doordat je hier iedere dag mee bezig bent draag je actief bij aan een veiligere werkomgeving, 100% kwaliteitsgarantie en een maximale productiecapaciteit.

Er wordt gewerkt in een drieploegendienst, toeslagen hiervoor zijn als volgt; Avonddienst (25%) & Nachtdienst (50%) Functie-eisen Afgeronde Technische opleiding op MBO niveau Enkele jaren ervaring in soortgelijke positie Ervaring in het lezen van elektrische schema’s Ambitie om verder te ontwikkelen Aanbod Salaris tussen € & € op basis van kennis en ervaring 25 vakantiedagen 8% vakantiegeld Ploegentoeslag (25% & 50%) Reiskostenvergoeding Extra vrije dagen vanaf 45 jaar Pensioenregeling Fitnessruimte in house Modern kantoor Werken voor één van de marktleiders in de Benelux Ben je geïnteresseerd in de functie en wil je solliciteren?

Neem dan contact op met Sven Klaassen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier