Studentstage
Nysingh
Utrecht
4 dagen geleden

Wil jij weten wat succes volgens Nysingh inhoudt en wil je kennismaken met de advocatuur of het notariaat? Een studentstage biedt de mogelijkheid om ons kantoor te leren kennen.

Wat ga je doen?

Tijdens je studentstage draai je volledig mee met onze praktijk. Onze medewerkers vragen jou bijvoorbeeld om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of om jouw hulp bij het schrijven van processtukken.

Je krijgt de gelegenheid om mee te gaan naar zittingen en om cliëntbesprekingen bij te wonen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom bij alle sociale activiteiten, zoals kantoorevenementen en de borrels.

Onze studentstage duurt twee maanden. In overleg kan je een parttime stage lopen. Nysingh biedt de mogelijkheid om een kantoor brede stage te lopen.

Dat betekent dat je opdrachten vanuit het gehele kantoor krijgt. Mocht je interesse hebben in een specifiek rechtsgebied dan is het ook mogelijk om voor een sectie-specifieke stage te kiezen.

Gedurende je stage ontvang je een stage vergoeding van €700,- op basis van een 40-urige werkweek en een reiskostenvergoeding, indien je niet meer beschikt over een studentenreisproduct.

Advocatuur

Op de locaties Arnhem, Zwolle en Utrecht kun je tijdens jouw stage kennismaken met (bijna) alle secties, namelijk :

Notariaat

Op onze vestigingen in Zwolle en Arnhem kan je een notariële stage lopen. Onze notarissen werken binnen de secties Ondernemingsrecht (Zwolle) en Vastgoed, Markt en Overheid (Arnhem).

Solliciteren

Ben jij een ambitieuze derdejaars WO-bachelor of masterstudent? Solliciteer dan naar een studentstage. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, (ongeschoonde) cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen.

Geef in je motivatiebrief aan in welke periode je beschikbaar bent, op welke vestiging je stage wilt lopen en de rechtsgebieden waar je interesse naar uitgaat.

In het onderstaande overzicht kan je zien op welk kantoor welke sectie werkzaam is.

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, streven wij ernaar je binnen twee weken een reactie te geven. Op basis van je stukken besluiten wij om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek met de stagecoördinator en de recruiter.

Arnhem

Wij hebben in 2022 geen plek meer voor student-stagiaires (advocatuur / notariaat) in Arnhem. Vanaf november 2022 is het weer mogelijk om te solliciteren op een stageplaats voor 2023.

Utrecht

Wij hebben in 2022 geen plek meer voor student-stagiaires (advocatuur) in Utrecht. Vanaf november 2022 is het weer mogelijk om te solliciteren op een stageplaats voor 2023.

Zwolle

Wij hebben in 2022 geen plek meer voor student-stagiaires (advocatuur / notariaat) in Zwolle. Vanaf november 2022 is het weer mogelijk om te solliciteren op een stageplaats voor 2023.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier