Studentstage
Nysingh
Utrecht
3 dagen geleden

Wat ga je doen tijdens je studentstage?

Tijdens je studentstage draai je volledig mee in onze praktijk. Je wordt persoonlijk begeleid door de stagecoördinator en je kamergenoot.

Zij vragen jou o.a. om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of om jouw hulp bij het schrijven van processtukken.

Uiteraard ga je mee naar zittingen en woon je cliëntbesprekingen bij. Je bent ook van harte welkom bij alle sociale activiteiten.

Onze studentstage duurt twee maanden. Nysingh biedt de mogelijkheid om een kantoor brede stage te lopen. Dat betekent dat je opdrachten vanuit het gehele kantoor krijgt.

Mocht je interesse hebben in een specifiek rechtsgebied dan is het ook mogelijk om voor een sectie-specifieke stage te kiezen.

Gedurende je stage ontvang je een stage vergoeding van €700,- op basis van een 40-urige werkweek en een reiskostenvergoeding, indien je niet meer beschikt over een studenten reisproduct.

Advocatuur

Op de locaties Arnhem, Zwolle en Utrecht kun je tijdens jouw stage kennismaken met (bijna) alle secties, namelijk :

Notariaat

Op alle Nysingh locaties kan je stagelopen bij het notariaat. Onze notarissen werken binnen de sectoren ondernemingsrecht en vastgoed (alleen in Arnhem).

We horen graag hoe jij jouw stage in wilt vullen en naar welk rechtsgebied jouw voorkeur uitgaat.

Solliciteren

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier