Werkvoorbereider/tekenaar
LMH Engineering
Utrecht, NL
53 minuuten geleden
source : Techniekvacaturebank

Werkvoorbereider / tekenaar

Wat ga je doen?

In jouw multidisciplinaire rol als Werkvoorbereider en Tekenaar ben jij als engineer dicht betrokken bij lopende projecten.

Een opdracht is door jouw collega's "verkocht of binnengehaald" en moet nu gerealiseerd worden. Dit is waar jij instapt!

Jij maakt ontwerpen, dit kan een basis schets of een volledige detailtekening zijn. Tevens bereid jij alles voor zodat het eindproduct / project geproduceerd kan en gemonteerd wordt.

Denk hierbij aan het maken van stuklijsten, schakelen met de afdeling inkoop (of soms het zelf doen van kleine aankopen), het schakelen met de productieafdeling en het inplannen van werk.

Omdat je in een klein team werkt, is jouw dag vrij in te delen en ben je voor een groot deel eigen baas van je tijd! Wat ze van jou verwachten is een gevoel voor verantwoordelijkheid en iemand die problemen aanpakt en oplost, niet uit de weg gaat!

Wat wordt jou geboden?

 • En net salaris, dat afhankelijk van jouw ervaring bij start oploopt tot €4000
 • Eigen baas over jouw tijd
 • Een 39-urige werkweek
 • Goed pensioen, 25+ vakantiedagen en tijd-voor-tijd regeling
 • Nauwe samenwerking met een hecht team aan collega's
 • Ontwikkelingsmogelijkheden in carrière en persoonlijk
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Afgeronde opleiding (MBO / HBO) in technische richting (WTB of vergelijkbaar)
 • Idealiter enkele jaren werkervaring in een producerend bedrijf
 • Affiniteit met productietechnieken / Staal-Metaal is een pré
 • 3D Ervaring + Kennis - Inventor / Solid Works / Autocad
 • Beheersing van Nederlandse + Engelse taal
 • Waar ga je werken?

  Omdat je met een hecht team moet samenwerken, is het belangrijk om een idee te hebben waar je terecht komt in deze functie.

  De organisatie is in Nederland en Europa best gerenommeerd, maar behoudt ondanks dit haar gezellige en kleine karakter. Met inmiddels meer dan 100 medewerkers in Nederland zijn ze dat niet! Vanuit vestiging Utrecht wordt jij de nieuwe spin-in-het-web om alle afdelingen met elkaar te laten samenwerken en projecten te stroomlijnen.

  Uiteraard doe jij dit niet vanaf het begin volledig alleen. Je krijgt ondersteuning van de operations manager. Over het algemeen werk jij echter zelfstandig en vanuit een proactieve houding, zoals de meesten van je collega's!

  Flexibiliteit is geen probleem binnen dit bedrijf. Wel is het allerbelangrijkste aan het einde van de dag dat een klant goed geholpen is.

  Hiervoor draag jij in deze rol zeker verantwoordelijkheid.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of youri.

  oemardien lmhengineering.com.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen.

  Arbeidsvoorwaarden

  €0.00 - €4000 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier