Senior Adviseur Geotechniek
BRUNEL ENGINEERING
Utrecht, Netherlands, Netherlands
6 dagen geleden
source : Linkedin

De Sluiskiltunnel, de Afsluitdijk Den Oever, Zeesluis IJmuiden, Tunnel Rotterdams Baan, Groene Boog, Leidsebrug in Amsterdam : zomaar een een kleine greep uit de vele projecten waar vanuit Brunel diverse specialisten aan meewerken.

Daar zouden wij jou graag aan toe willen voegen! Als Adviseur Geotechniek krijg je de kans om binnen projecten een belangrijk onderdeel te zijn van het ontwerpproces en echt een verschil te maken in de infrastructuur van Nederland (en daarbuiten!)

Senior Adviseur Geotechniek

De Functie

Door geotechnische vraagstukken op te lossen en hier de meest optimale ontwerpen voor op te stellen, vorm jij als Senior Adviseur Geotechniek de basis voor een inpasbaar en betaalbaar ontwerp.

Je werkt samen met een enthousiast team van hoogopgeleide Adviseurs, Tekenaars en Werkvoorbereiders. Door van de vertrouwde paden af te wijken creëer je nieuwe kansen en realiseer je innovaties en duurzame oplossingen.

Je gaat werken aan projecten op het gebied van uitdagende infra-, water, industrie- en energieprojecten, hierbij kun je denken aan (beweegbare) kunstwerken, waterbouwkundige constructies, waterveiligheid en droge infrastructuur.

Dit doe je voor verschillende typen opdrachtgevers. Wij kijken samen met jou waar jij het beste tot je recht komt, in het project wat jou het meeste aanspreekt! Binnen de projecten ben jij het aanspreekpunt voor geotechniek en je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het werkveld geotechniek in de organisatie.

Kortom, jouw kennis en handelen heeft impact. Als Geotechnisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor het maken van (complexe) geotechnische berekeningen en je geeft gevraagd en ongevraagd advies op geotechnisch gebied.

Binnen de grotere projecten ben je in staat de coördinatie en aansturing van de geotechnische disciplines op je te nemen.

Het in kaart brengen van ontwerprisico’s en het vaststellen van bijbehorende beheersmaatregelen zijn onderdeel van je takenpakket.

Daarnaast zet je je samen met het team van Geotechnische Adviseurs in voor de doorontwikkeling van automatiseringstools waarin data en berekeningen gecombineerd worden om tot een nog beter ontwerp te komen.

Je krijgt er energie van om de coaching en begeleiding van junior collega’s op je te nemen. Het betreft hier een functie die zowel in 40 als in 32 uur per week uitgevoerd kan worden.

Deze functie kan worden uitgevoerd vanuit Rotterdam, Apeldoorn of Amsterdam met projecten door heel Nederland.

Over jou

Deze functie past bij je als je een creatief, initiatiefrijk, kostenbewust en assertief persoon bent. Bovendien is het voor ons belangrijk dat je veel ervaring hebt in de Geotechnische ontwerppraktijk.

Verder verwachten wij dat je :

 • Beschikt over een succesvol afgeronde opleiding zoals HBO Civiele Techniek of wWO Civiele Techniek (Geo-Engineering of Constructieve Waterbouw)
 • Deze opleiding hebt aangevuld met trainingen op het gebied van Geotechniek
 • Zo'n 10 jaar (of meer) relevante werkervaring hebt in de civiele techniek op het gebied van geotechniek
 • De gebruikte geotechnische software goed beheerst
 • Neem contact op!

  Spreekt deze uitdaging jou aan, ben je benieuwd geworden naar deze functie en wil je meer over de projecten te weten komen, maak ik graag kennis met jou!

  Wat wij bieden

  Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen.

  Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid en profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

  Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

  Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie.

  Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

  Meer informatie

  Wil je reageren op deze mooie functie of meer informatie?

  Neem dan contact op met mij!

  0613917256

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier