Werkvoorbereider Machinebouw
Vacature dekking Hilversum
Hilversum, NL
2 dagen geleden

Hier ga je werkenInfo over het bedrijf

Locatie : Regio Hilversum

Wil jij aan de slag bij een bedrijf dat wereldmarktleider is op het gebied van het produceren van sorteer-, handling- en verpakkingsmachines?

Ze zijn op zoek naar een Werkvoorbereider Machinebouw in de omgeving van Hilversum ter versterking.

Geavanceerde hoogwaardige machines worden hier volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geïnstalleerd bij klanten over de hele wereld.

Het doel van dit bedrijf is om wereldwijde oplossingen aan te bieden en tegelijkertijd dicht bij de klant te staan. Kenmerkend voor de organisatie is het verlenen van service aan hun klanten en het continu verbeteren en innoveren van hun machines.

De service wordt verleend vanuit het technische trainingscentrum en de ontwikkeling vindt plaats op de moderne R&D-afdeling.

Er wordt in deze bedrijfsonderdelen veel geïnvesteerd, dit staat centraal en de medewerkers binnen dit bedrijf zijn hier enorm trots op. Ze zijn d

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier