Salesmanager
The Sales Unit
Rotterdam
3 dagen geleden

Als Salesmanager is het jouw ambitie om, samen met het managementteam, de grootste en beste vestiging van heel het land neer te zetten.

Jouw verantwoordelijkheid is de groei, ontwikkeling en prestaties van het team. Dankzij jou kan iedere medewerker een topverkoper worden.

Je zorgt voor een gemotiveerd team, geeft trainingen en bent in staat om je medewerkers te coachen naar betere prestaties.

Dit doe je op locatie en op kantoor.

Wat ga je doen

Je coacht de wervers en captains en zorgt ervoor dat zij het allerbeste uit zichzelf halen. Je bereidt de dagopstart voor zodat de teams goed voorbereid op pad kunnen gaan.

Vervolgens ga je mee naar locatie of werk je op kantoor. Op een kantoordag plan je de teams in, zet je promotieacties uit, begeleid je de medewerkers, geef je training en maak je de planning voor de aankomende dagen.

Daarnaast is aan jou de taak om de kwaliteit van de resultaten te waarborgen en zelfs nog beter te maken. Bijvoorbeeld door het inplannen van trainingen en gesprekken of het ontwikkelen van een nieuwe training of salesgame.

Verder laat je in je functie niet alleen zien dat je de beste verkoop skills van heel het kantoor bezit maar ook dat je ondernemend, sociaal en creatief bent.

Jij bent diegene waar iedereen tegenop kijkt.

Team

Samen met de andere Salesmanager(s) en de Vestigingsmanager vormen jullie het managementteam van de vestiging. Samen streven jullie ernaar om met zo veel mogelijk mandagen een zo hoog mogelijk, kwalitatief goed, rendement te behalen.

Wekelijks wordt er overleg gepleegd om dit doel te realiseren. Daarnaast heb je veel contact met de Brand Salesmanager, wie jou coacht bij het begeleiden van het team.

Ontwikkeling

Vanaf het moment van binnenkomst willen wij jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen. The Sales Unit helpt je daarbij met onze eigen Talent Academy.

De Talent Academy biedt trainingen en workshops die jou in staat stellen om zowel in je professionele als in je persoonlijke ontwikkeling een enorme groei door te maken.

Wat bieden wij

 • Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen;
 • Managementervaring;
 • Informele werksfeer;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een marktconform salaris aangevuld met flinke bonussen;
 • Interne trainingen bij onze eigen Talent Academy.
 • Wie zoeken wij

 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar, 4 dagen is een pre;
 • Je bent een echte motivator;
 • Je bent doelgericht en ondernemend;
 • Je houdt van gezelligheid.
 • Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier