Webdeveloper (middelbaar)
Realworks
Amsterdam, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Realworks is op zoek naar een backend developer AlsBackend Developer ben je samen met jouw team verantwoordelijk voorhet ontwerp en de doorontwikkeling van onze 'Rich InternetApplication'.

Dat doe je in een informele werkomgeving, waarbij jesamen met collega’s op de hoogte blijft van de laatsteontwikkelingen op IT gebied.

Je werkt binnen een team aanverschillende projecten en draag je zorg voor het optimaliseren vande applicatie. Je bent leergierig en je vindt het leuk om je nieuwetechnologieën eigen te maken en te onderzoeken wat detoepassingsmogelijkheden kunnen zijn.

Om dit te stimuleren is elkevrijdagmiddag aan jou om te bepalen aan welk project je wilt werkenof om er een op te zetten.

 • Je hebt hbo / wo werk- en denkniveau ofdoor werkervaring dit niveau bereikt. Je hebt ervaring met Java,Javascript, HTML en CSS en wilt je hierin verder verdiepen;
 • Je hebtkennis van MySQL. Fulltime dienstverband; Veel kansen om jezelfzowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen;
 • Een informelewerksfeer met veel jonge, enthousiaste collega’s; Een marktconformsalaris; Reiskostenvergoeding; Eenpensioenregeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier