Endoscopie verpleegkundige (in opleiding)
Spaarne Gasthuis
Hoofddorp, NL
4 dagen geleden

De functie

Spaarne Gasthuis2022-01-012022-01-01Spaarnepoort12134 TMHoofddorpAls endoscopieverpleegkundige assisteer jij bij endoscopische onderzoeken en stel je patiënten gerust.

Door jouw toewijding en deskundigheid voelen patiënten zich veilig en op hun gemak. Naast de laag complexe onderzoeken hebben wij ook jouw hulp nodig bij de complexere onderzoeken zoals een ERCP, echo-endoscopie en manometrie.

Je begeleidt de patiënten voor en na het onderzoek op een van onze uitslaapkamers waar ze gemiddeld 2 uur verblijven. Je controleert vitale functies maar geeft ook psychosociale begeleiding.

Dit is voor patiënten erg waardevol.

Je draait ook zelfstandig het verpleegkundig spreekuur waarbij jij intakegesprekken voert met de patiënt en deze voorlichting geeft over de behandeling.

Je draait mee in onze dagdiensten (die af en toe wat later eindigen) en buiten de openingstijden van de afdeling draai je bereikbaarheidsdiensten.

Kortom, een afwisselende functie waarin je samen met jouw collega's een hoge kwaliteit van zorg biedt!

De afdeling

Op onze locaties In Haarlem Zuid, Haarlem Noord en Hoofddorp bieden wij MDL zorg. Onze endoscopiekamers zijn ingericht met de nieuwste apparatuur en we blijven ons ontwikkelen volgens de laatste richtlijnen en standaarden.

Zo hebben we in 2017 het HKZ-kwaliteitscertificaat behaald. We verrichten diverse soorten endoscopieën en andere gastro enterologische onderzoeken en hebben de ambitie om het aanbod van onderzoeken uit te breiden.

In voorkomende ad-hoc gevallen worden er ook scopieën verricht op de SEH, ICU, OK of röntgenafdeling.

We hebben een groot flexibel team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Werken bij ons staat garant voor werken met een grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en initiatief.

We hechten groot belang aan de onderlinge en multidisciplinaire samenwerking waarin ruimte is voor ideeën en inbreng. Je bent werkzaam op alle drie de hoofdlocaties van het Spaarne Gasthuis.

Wie wij zoeken

 • Je bent een gediplomeerd endoscopie verpleegkundige of een verpleegkundige die zich graag wil specialiseren
 • Jij bent iemand die graag meedenkt over de ontwikkeling van de afdeling
 • In verband met bereikbaarheidsdiensten woont je op max. 30 minuten afstand van Haarlem / Hoofddorp
 • Wat wij bieden

  De functie van verpleegkundige endoscopie is ingedeeld in functiegroep 50 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 3.

  922,- op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van je werkervaring. Moet je de opleiding nog volgen dan blijf je ingedeeld in functiegroep 45 (CAO Ziekenhuizen).

  Dit houdt in maximaal € 3.468,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring.

  Wat bieden we je verder?

 • Een functie waarin je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan bijscholing, verdieping in een bepaald aandachtsgebied of persoonlijke ontwikkeling
 • Een gezellig en enthousiast team
 • Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam of Leiden binnen een half uur op het werk. Kom je met het OV?
 • De bus stopt voor de deur! En het parkeren kost € 0,08 cent per uur.

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld
 • Korting op verschillende verzekeringen
 • Fikse korting op een nieuwe fiets via FiscFree
 • Toegang tot onze introductie-app waardoor je snel kennis maakt met het ziekenhuis
 • Wij vinden jouw ontwikkeling en vitaliteit belangrijk daarom kan je als medewerker gebruikmaken van ons portaal Ik & Spaarnegasthuis
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier