Zelfstandig monteur
Pro Industry
Assen, Drenthe
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij graag werken in de buitendienst? Ben jij technisch onderlegd en heb jij ervaring als monteur van luchtbehandeling- of koelingssystemen?

Jij komt te werken bij een grote internationale onderneming. Je gaat bij verschillende klanten langs dus een leuke afwisseling in je werk.

Je krijgt direct een verantwoordelijke functie waarbij jij het visitekaartje bent van het bedrijf. Je krijgt een bedrijfsauto en werk in de dagdienst! Je krijgt direct een mooi salaris tot wel €2500,- per maand.

Ben jij toe aan een mooie technische uitdaging en wil jij snel aan het werk? Lees dan snel verder!

Met jouw eigen auto van de zaak ga je langs bij verschillende klanten om op locatie klimaatsystemen aan te leggen. Ook pleeg je onderhoud aan deze systemen.

Doordat je bij verschillende klanten langs gaat is geen dag hetzelfde. Een leuke afwisselende functie dus. Wanneer je op locatie bent, ben jij het visitekaartje van het bedrijf.

Het is dus van belang dat je een goede indruk achterlaat wanneer je je werkzaamheden afrond. De dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit :

 • Het uitvoeren van de onderhoud- en vervangingswerkzaamheden.
 • Signaleren van de noodzaak / mogelijkheid tot het uitvoeren van herstel- en vervangingswerkzaamheden bij de klant op locatie.
 • Onderhoud en verschonen van luchtsluizen (luchtbehandeling, airconditioning en koeltechnische installaties) bij bedrijven.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier