Distributie chauffeur (levensmiddelen)
Logistic Force
Gorinchem, NL
4 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

quot;Ja hoor, nóg een Distributie Chauffeur vacature!" We horen het je denken! Chauffeurs met rijbewijs CE zijn natuurlijk erg gewild, je kunt overal aan de slag als je zou willen, maar hoe fijn is het als je bij een werkgever komt werken die jou ook echt begrijpt en all the way gaat voor jou?

Precies, even verder lezen dus en dan als een malle solliciteren! We zijn namelijk nog op zoek naar een knaller van een chauffeur!

WAT GA JE DOEN?

Jou chauffeurshart gaat sneller kloppen van rijden naar groothandels om levensmiddelen te bezorgen. Als distributie chauffeur jij wordt altijd met een brede glimlach en open armen ontvangen.

Dit doet jij met een elektrische pallet truck om het wat makkelijker te maken want de levensmiddelen die je bezorgt staan op pallets! Zonder jou en de goederen die jij mee hebt in jouw wagen ontstaan er namelijk serieuze uitdagingen bij de groothandels en leveranciers.

No way dat we dat willen!

Deze baan als chauffeur vraagt veel meer dan alleen 'strak sturen'. Wanneer je tevreden bent? Als de goederen in goede staat zijn ontvangen en wanneer je een glimlacht tovert bij de klanten.

Aan het einde van je werkdag heb je dan ook voldaan gevoel en smaken de biertjes s' avonds veel beter!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Rijbewijs CE heb je in de pocket! Naast je bestuurderskaart
 • Retestrak met een EPT overweg kunnen voor het lossen van de goederen
 • Geldige code 95, of bereid om deze te behalen via onze Academy
 • Vroeg opstaan is geen probleem; het is voor jou geen probleem want er word in dagdienst gereden.
 • Je spreekt de Nederlandse taal
 • Je bent representatief, een babbel met de klant? Graag zelfs!
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

 • Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de '
 • extraatjes'. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

  Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

  En een win-win waar we trots op zijn!

  Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier