Leidinggevende Groen - onderhoud
Bunnik Groep
Hoofddorp, Noord-holland, Nederland
4 dagen geleden

Als Voorman onderhoud voor Bunnik Gebiedsbeheer verricht je samen met je team de dagelijks voorkomende werkzaamheden op onze onderhoudsprojecten in regio Zoetermeer.

Als rechterhand van de Uitvoerder, weet je het team en onderaannemers op een prettige manier aan te sturen en aanwijzingen te geven.

De omvang van jouw team varieert van 2 tot 8 medewerkers.

Werklocatie : Zoetermeer

Je ondersteunt de Uitvoerder en vervangt deze bij diens afwezigheid. Je bewaakt mede de planning en zorgt voor een goede voortgang van alle werkzaamheden.

Als Voorman ken je het project als geen ander en weet je hoe je faalkosten kunt beperken. Het dagelijkse onderhoud van klein materieel en het controleren van (verkeers)afzettingen valt ook onder je takenpakket.

Daarnaast heb je als Voorman veiligheid hoog in het vaandel staan, je zorgt er dan ook voor dat de veiligheidsprocedures op je werk strikt worden nageleefd.

Je rapporteert aan de Uitvoerder. Onze ideale Voorman heeft groene vingers, is sociaal vaardig en een echte teamspeler.

Wie zijn wij?

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer en specialist in bodemwerkzaamheden met haar disciplines Infra, Milieu, Bodem en Gebiedsbeheer.

Bunnik Infra werkt aan zowel grootschalige als kleinschalige projecten op het gebied van renovatie, nieuwbouw en groot onderhoud van infrastructurele projecten.

De Bunnik Groep is een echt familiebedrijf die veel waarde hecht aan het welzijn van haar medewerkers en de relaties met haar opdrachtgevers.

De werksfeer is informeel met ruim voldoende ruimte voor eigen initiatief. De bevlogen medewerkers zetten zich iedere dag keihard in voor het gezamenlijke doel : het verrijken van Nederlandse bodem’.

Wat wij bieden :

 • Een goed salaris (afhankelijk van ervaring en opleiding) en goede arbeidsvoorwaarden;
 • 8,33% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Ruime mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen, zodat jij je kan ontwikkelen en nog beter kan worden in jouw werk;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Uitvoerder of een ander vakgebied (Milieu, Bodem of Infra);
 • Fijne sfeer op de werkvloer, een hecht team met betrokken collega’s en leuke activiteiten zoals de bouwvak barbecue, nieuwjaarsontbijt en gezellige netwerkborrels.
 • Wij vragen :

 • MBO werk- en denkniveau (een vakgerichte groenopleiding of gelijkwaardig);
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • In bezit van VCA-VOL of bereid deze te halen;
 • In het bezit van rijbewijs BE of bereid deze te halen;
 • Een teamspeler, met goede communicatieve vaardigheden;
 • Kostenbewust handelen en resultaatgerichte instelling;
 • Ben jij degene die ons team komt versterken?

  Hebben wij jouw interesse gewekt? Laat het ons dan weten door je gegevens achter te laten via de sollicitatiebutton! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Indien je nog vragen hebt, stuur ze door naar bunnik thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier