Start als junior verkoper! De meest flexibele en uitdagende (bij)baan in Alkmaar
YoungCapital
Alkmaar, NL
8 uur geleden
source : Officevacatures

Je komt te werken bij het leukste en grootste callcenter in Alkmaar. Er heerst hier een prettig werksfeer waar hard wordt gewerkt.

Als junior verkoper ga je aan de slag met het telefonisch verkopen van producten voor verschillende opdrachtgevers. Je wordt hier uitgebreid opgeleid tot een goede verkoper, dus het is niet erg als je nog geen ervaring hebt in het sales werk.

Als je eenmaal goed bent ingewerkt, ga je mensen bellen die al eerder interesse hebben getoond in het product dat jij aan het verkopen bent.

De zogenoemde, "warme leads". Je gaat deze mensen vervolgens met al jouw enthousiasme en verkoop skills overtuigen om alsnog het product te kopen.

Functieeisen

 • Er is geen minimale opleiding vereist
 • Voor deze functie is geen minimale werkervaring vereist.
 • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op iedereen.
 • Je bent minimaal 12 uur en maximaal 40 uur beschikbaar (2 avonden en 1 zaterdag per 2 weken is een eis).
 • Je beschikt over een duidelijke en prettige telefoonstem.
 • Voor deze functie maken we gebruik van een sollicitatieprocedure. Je start met een deelname aan een informatieve bijeenkomst op maandag van 13 : 30 tot 17 : 30.

  Mocht dat goed verlopen dan volg je daarna een algemene training op woensdag van 15 : 00 - 18 : 00.

  Dit is het moment dat je bent aangenomen! Het enige dat resteert is nog een projecttraining. Je krijgt dan uitleg over het product dat je gaat verkopen.

  Geen zorgen! Deze krijg je namelijk gewoon uitbetaald. Als je 40 uur hebt gewerkt krijg je 5 uur extra uitbetaald als vergoeding voor de selectieprocedure.

  Maak je minder dan 40 uur, dan worden er 5 trainingsuren ingehouden op je laatste uitbetaling.

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een leuk team van junior verkopers.
 • Flexibele werkuren waarin jezelf kan bepalen of je parttime of fulltime wilt werken.
 • Trainingen en begeleiding die jou omtoveren tot een commercieel meesterbrein.
 • Veel ervaringen die je mee kan nemen in de rest van je carrière.
 • Reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 kilometer van de locatie af woont.
 • Een bizar goed salaris : 16 - 20 jaar €7.85, 21 jaar €8.33, 22 - 29 jaar €9,42, 30+ jaar €9,76
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier