Kassamedewerker - Foodmarkt
Jumbo
Veghel, Noord-Brabant, NL
17 uur geleden

Deel de leukste Jumbo boodschap van dichtbij. Letterlijk, want als Kassamedewerker reken je hoogstpersoonlijk de producten van de klant af.

Je scant de artikelen, regelt retouren, emballagebonnen en je controleert id-bewijzen. De (lijn)kassa in onze winkel in Naaldwijk is jouw domein.

Met een grote glimlach op je gezicht help je de ene na de andere klant. Dankzij jou zetten klanten Jumbo elke keer op nummer één.

Maak van klanten fans als Kassamedewerker

Jij bent het. De Kassamedewerker zoals wij die bij Jumbo maar wat graag zien. Klantvriendelijk vanaf het allereerste contact totdat de klant uiteindelijk de winkel verlaat.

Zijn er vragen? Behulpzaam als jij bent, beantwoord jij ze of verwijs je door. En natuurlijk scan jij de boodschappen snel en goed.

Je maakt de klant daarna attent op bepaalde Jumbo acties en zorgt voor een veilige betaling. Wat je verder nog doet is het :

 • Meehelpen in de winkel. Je zet de producten keurig op een rij en haalt ze weg als ze kapot zijn of over datum.
 • Schoon en netjes houden van de winkelvloer en jouw werkomgeving.
 • Bijvullen van de tasjes en stapelen van winkelmandjes zoals het hoort.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Naaldwijk. Als foodmarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Kassamedewerker nog een schepje bovenop. Hoe? Door er servicegericht en vriendelijk voor te zorgen dat de klant zich ook echt geholpen voelt.

  Dat meer dan tevreden gevoel, die grote glimlach en de leukste boodschappen doen. Daar doe je het allemaal voor. Je bent een harde werker, doet wat er van je gevraagd wordt, maar je ziet het werk ook liggen.

  Aan jou hebben we bij Jumbo een hele leuke én goede collega en dat is helemaal het geval als je bij ons komt werken met :

 • Een vmbo-diploma.
 • Eventuele werkervaring in een winkel.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier