Hardware Engineer
Edison Projectmanagement B.V.
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Hardware Engineer

Als hardware engineer ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Dit team van verschillende elektronische disciplines is nodig voor verschillende machine onderdelen.

Deze onderdelen verschillen van sensoren tot aan complete embedded systemen. Daarnaast ben je onder andere bezig met het ontwikkelen van verschillende machinebesturingssystemen.

Je bent werkzaam als inbedrijfsteller van de ontwikkelde applicaties. Je houd je bezig met het opstellen van technische specificaties en uiteindelijk ook het uitwerken daarvan.

Je bent creatief en bent in staat alternatieven aan te dragen voor besturingstechnische vraagstukken.

Functie eisen Hardware Engineer

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van digitale technieken;
 • Je bent bekend met elektrotechnische veiligheidsnormen.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2500 - €4000 ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier