Commercieel talent
WerkTalent
Delft, Zuid-Holland, NL
1 dag geleden
source : Jobbird

WerkTalent ziet het anders, wij geven jou dan ook de ruimte om op je eigen manier en in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken!

Hoe?

Als je ons team komt versterken als intercedent is geen werkdag hetzelfde én dat is juist wat dit werk zo leuk en afwisselend maakt.

Dagelijks geef jij (latent) werkzoekende een stralende glimlach, omdat jij hen aan een nieuwe job of uitdaging geholpen hebt! Je bent een sparringpartner voor onze kandidaten én onze klanten.

Als intercedent ben jij vooral bezig met het werven van kandidaten voor de vacatures die wij open hebben staan bij onze opdrachtgevers.

Dit doe jij met veel enthousiasme. Je hebt een neusje voor goede kandidaten, hebt veel mensenkennis en haalt energie uit het maken van de juiste match.

Daarnaast komt er ook al een stukje sales bij kijken, waarbij je actief contact opneemt met potentiële klanten.

 • Uiteindelijk kan je doorgroeien naar accountmanager en geven wij jou alle ruimte om op je eigen manier en in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken! Jij gaat dan actief op zoek naar '
 • nieuwe' klanten en gaat je eigen unit opzetten.

  Jouw werkzaamheden in een notendop

 • Contactmomenten met werkzoekenden, uitzendkrachten, opdrachtgevers en potentiële toptalenten
 • Inschrijven, bemiddelen en begeleiden van kandidaten bij (nieuwe) opdrachtgevers
 • Op online jobboards en in onze WerkTalent database searchen naar passende kandidaten
 • Schrijven van wervende vacatureteksten
 • Relatiebeheer en aquisitie plegen
 • Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je uiteraard ondersteund door je collega’s op de vestiging en door ons service center.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier