Specialistisch schoonmaker, reiniger
Olympia
'S-HERTOGENBOSCH, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Werk je nu in de horeca, bouw of een andere functie waarbij je echt weet van aanpakken maar is het tijd voor wat anders? Lees dan snel verder!

Met een klein team van specialistisch reinigers zorg jij ervoor dat er na brand- of waterschade de inboedel wordt gereinigd.

Niet alleen is het belangrijk om zorgvuldig met de spullen om te gaan ook wordt er van je verwacht dat je de klanten gerustgesteld worden.

Zij vertrouwen jou immers toe met hun spullen.

Verder bestaat je werk uit de volgende werkzaamheden :

 • Kennis maken met de klant / gedupeerden van de calamiteit;
 • Inboedel zoals servies en meubels inpakken en meenemen;
 • Inboedel reinigen terug op de werklocatie;
 • Water- en brandschade uit muren en vloeren reinigen op locatie.
 • Het gaat hier om een fulltime functie waarbij je na een half jaar wordt overgenomen door de opdrachtgever. Na een half jaar heb je dus vast werk.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij deze opdrachtgevers blijft het personeel lang plakken mede door het goed werkgeverschap, het afwisselende werk en de leuke uitjes.

  Verder mag je het volgende verwachten :

 • Startsalaris rond de €11,- per uur;
 • Afwisselende projecten;
 • Een baan voor langere tijd;
 • Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan contact op met Anouk Bergmans via 073-6146848 of mail naar a.bergmans olympia.nl

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

  Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die sociaal is ingesteld en het klant een vertrouwd gevoel kan geven. Verder verwachten we het volgende van je :

 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent een echte aanpakker en representatief;
 • Je kan een VOG overleggen;
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is de marktleider op het gebied van calamiteitenschoonmaak. Het geruststellen van de klant komt op de eerste plek.

  Klanten moeten jou namelijk toevertrouwen met hun spullen en jou toegang geven tot hun huis. Ook kom je regelmatig bij winkels binnen.

  Jij zorgt er samen met jouw team voor dat er niks meer te zien is van brand en roet schade.

  Hoe ziet jouw dag eruit :

  Je dag begint vroeg. Tussen 07.00 uur en 07.15 uur ben je op de zaak. Samen met je collega's drink je een bakje koffie en krijg je de opdrachten door van jouw vrolijke leidinggevende, die weet immers waar hij over praat aangezien hij zelf ook 6 jaar als specialistisch reiniger heeft gewerkt.

  Je pakt de spullen die je nodig hebt voor de opdrachten van de dag en laadt de werkbus hiermee vol.

  Om 07.30 uur vertrekt iedereen in teams van drie personen naar verschillende opdrachten. Je zal de meeste van de tijd werken in de regio van Uden tot Waalwijk en Den Bosch.

  Je eet je lunch ook op werklocatie.

  Soms heb je op één dag meerdere projecten. Zo kom je nog eens ergens.

  Rond 15.30 uur vertrek je weer terug naar de zaak. Hier zorg je ervoor dat alle spullen weer op de juiste plek terug worden gelegd en drink je nog een koffie om de dag af te sluiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier