Stage Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw
Sodexo
Amsterdam
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

In Nederland zijn circa 4.500 medewerkers van Sodexo actief met zowel het management als de uitvoering van een breed pakket aan facilitaire diensten in kantoren, in zorginstellingen, op scholen en universiteiten, in gevangenissen, bij evenementen, en zelfs op boorplatforms en in mijnen.

Schoonmaak, repro, receptie, catering, groenvoorziening, gebouwonderhoud en techniek zijn daar voorbeelden van. Met een breed scala aan services neemt Sodexo wereldwijd een unieke positie in.

Ons motto bij al onze diensten is 'Improving the Quality of Life’, zodat mensen en organisaties beter presteren.

B. Building Business heeft 3 panden in een straal van nog geen 500 meter, met in elk pand een gave lounge waar we de hele dag drinks&bites serveren.

Jij gaat hier rocken! Je zorgt ervoor dat de bezoekers van de panden zich welkom voelen en dat zij voorzien zijn van heerlijke koffie of een goede lunch.

Je gaat barista koffie leren maken, lunch serveren, met een kassasysteem werken en leren gastgericht te zijn. Daarnaast hebben we ook 25 event zalen waar we waanzinnige events voor wel 500 man organiseren, maar ook meetings van 10 personen die wij voorzien van top service en mooie producten aan eten en drinken.

Jij zorgt dat het de gasten aan niks ontbreekt. Van ontvangst tot lunch en diner, jij gaat samen met het team de gasten verzorgen.

Uiteraard is er tijdens de stageperiode gelegenheid om te werken aan bepaalde opdrachten vanuit school en wordt er gekeken welke competenties jij wilt ontwikkelen.

Wij zoeken een stagiair(e) voor ongeveer 30 uur per week (4 dagen).

Wat neem je mee?

Je volgt de MBO opleiding Zelfstandig Werkend Gastheer / gastvrouw (BBL). Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en wilt het beste uit jezelf halen.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nieuwsgierig, gastvrij en je neemt verantwoordelijkheid. Alles met betrekking tot de vakkennis kunnen wij je leren!

Wat bieden wij?

Een leuke, interessante leer werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt veel begeleiding én verantwoordelijkheid zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving.

Over het algemeen ben je het weekend vrij! Je salaris is volgens horeca CAO. Daarbij krijg je 25 vakantiedagen o.b.v. 38 uur per week .

Je krijgt tijd om tijdens je stage aan je opdrachten te werken. Heb jij je stage goed afgerond? Wie weet bieden wij je dan wel een langer contract aan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier