Bouwkundig Schade-expert – Eindhoven
DEKRA
landelijk, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Stel; in een winkelcentrum is door brand een aanzienlijke schade ontstaan. Jij gaat daar naartoe om de gedupeerde te adviseren en de toedracht te onderzoeken.

Je inventariseert de schade en begeleidt de verzekerde in het hele proces. Uiteindelijk bepaal jij het schadebedrag en handel je de vaak grote en complexe schades af.

Afhankelijk van de complexiteit werk je in teamverband en onderhoudt contact met alle betrokken partijen.

Een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent en tegelijkertijd met de verzekerde, de mens.

Iedere dag is anders, iedere schade is anders en iedere verzekerde is anders. Je hebt veel contact met de collega’s, verzekerde en ook met de opdrachtgevers, tussenpersonen en andere betrokkenen.

Je werkt bij de verzekerde, soms vanuit jouw auto, vanuit huis en op flexplekken vanuit kantoor. Tijdens meetings op een van de kantoren, gedurende cursussen en (branche)bijeenkomsten ontmoet je naaste collega’s.

Als Bouwkundig Schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg!

Jij brengt mee

 • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde;
 • Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een goed inlevingsvermogen;
 • Commercieel denken is belangrijk;
 • Zelfstandig kunnen werken is natuurlijk vanzelfsprekend.
 • Wij bieden

  Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, leaseauto, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen.

  Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

  Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier