Objectleider
Asito
Schiphol
2 dagen geleden

Objectleider

In deze functie ben je samen met een team van objectleiders verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de operationele schoonmaakwerkzaamheden op Schiphol (in beveiligd gebied).

Je zorgt voor de begeleiding en aansturing van schoonmaakkrachten en zorgt ervoor dat ze gemotiveerd zijn en met de juiste materialen en middelen een topprestatie leveren.

Zowel operationeel als commercieel onderhoud je een goed contact met de opdrachtgever(s). Je bent proactief en benut commerciële kansen voor Asito.

Daarnaast houd je ook het rendement op jouw deelgebied van de luchthaven in de gaten, je bent voor een groot deel van je werkdag zichtbaar aanwezig op de werkvloer tussen jouw mensen en zorg je ervoor dat de administratie op orde is.

Je participeert actief in vestigingsoverleggen en rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager. Daarnaast onderhoud je structureel contact met het Kwaliteit en Proces Centrum.

Reageren?

Lijkt een leuke afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar onderstaande contactpersoon.

Naam Danielle Klas E-mail d.klas asito.nl Solliciteer nu

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier