Senior P&O-adviseur
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden

Afdeling

Het UMC Utrecht is volop in beweging waarbij moderniseren en uniformeren van onze bedrijfsvoeringprocessen centraal staat.

Daarin is een digitale mindset en openstaan voor change uitgangspunten. Dit doen we om betere samenwerking, kwaliteit en efficiency te bereiken.

Dat maakt onze organisatie wendbaar, hard nodig in een wereld die continu in beweging is. Voor de HR-kolom betekent dit dat wij dit jaar de beweging maken van een decentraal georganiseerde naar een centraal aangestuurde en uniforme HR-kolom.

Een verandertraject dat flexibiliteit en wendbaarheid van ons vraagt. Jij gaat aan de slag in het P&O-adviesteam dat verantwoordelijk is voor het adviseren en begeleiden van de leidinggevenden binnen de directies van het UMC Utrecht.

Het gaat hierbij om onze eigen directie personeel & organisatie, de directie informatie technologie, de directie informatie en financiën, de directie kwaliteit en veiligheid en de directie concernstaf.

Daarnaast zijn hoogleraren ook een medewerkersgroep die wij bedienen. Als team voelen wij ons gezamenlijk verantwoordelijk voor dit hele aandachtsgebied (totaal 920 fte) en we werken hierin nauw samen.

Ons team bestaat uit vier senior P&O-adviseurs (3,17fte). Ieder van ons is eerste aanspreekpunt voor een aandachtsgebied.

Als jij ons team komt versterken ga je advies en begeleiding geven aan de directie concernstaf. Hier is expertise gepositioneerd als marketing & communicatie, juridische zaken, vastgoed, research en beleid.

Ook ondersteun en adviseer je in samenwerking met onze directeur P&O de raad van bestuur UMC Utrecht over de direct reports (het management van de divisies, directies en de speerpunten).

Profiel

Wij verwelkomen je graag in ons team als een stevige, toegankelijke, integere, klantgerichte en deskundige collega met humor.

Een achtergrond en ervaring op HR vlak is belangrijk en je ziet het als een uitdaging om op verschillende niveaus het gesprek aan te gaan.

Inlevingsvermogen en in kunnen spelen op formele en informele verhoudingen zijn hierbij onmisbaar. Jij weet het overzicht te bewaken waarbij je sturend kan zijn op het proces en daarin kan coachen, confronteren, begeleiden en adviseren.

Je bent bereid om verschillende taken op te pakken en steekt graag de handen uit de mouwen, ook op operationeel vlak. Tot slot ben je in staat om op tactisch niveau te functioneren en te adviseren op strategisch niveau.

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 5.226,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor Een jaar met mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Bijzonderheden

Ben je benieuwd naar wie wij zijn of heb je vragen? Je bent welkom om een kop koffie of thee te komen drinken. De selectieprocedure bestaat uit drie gesprekken.

De eerste kennismaking is met onze directeur P&O, de heer Joost Sluijs, samen met een collega-adviseur. Daarna maak je kennis met de directeur van de directie concernstaf, mevrouw Elske Overgoor, samen met een collega-adviseur.

Mocht er van daaruit aan beide kanten een klik zijn, dan volgt er een kennismaking met de voorzitter van onze raad van bestuur, mevrouw prof.

dr. Margriet Schneider en een collega-adviseur.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier