QHSE adviseur
Wageningen UR
Wageningen, NL
15 dagen geleden

Wij zoeken

Wageningen University & Research, onderdeel Livestock Research, heeft de ambitie om een goede kwaliteit te leveren in een veilige omgeving.

Je bent samen met je collega het team die normen en richtlijnen met betrekking tot Quality, Health, Safety & Environment (QHSE) weet te vertalen naar de praktijk.

Je werkt nadrukkelijk aan het verhogen van de bewustwording van medewerkers ten aanzien van QSHE, bewaakt de naleving daarvan en zorgt dat de afspraken hieromtrent goed bekend zijn.

Je initieert, coördineert, stimuleert en bewaakt de QHSE werkzaamheden en je adviseert en informeert het management omtrent ontwikkelingen op dit gebied.

Je rapporteert aan de manager bedrijfsvoering WLR en werkt direct samen met je collega in het stafteam dat uit 8 collega’s bestaat.

Wat ga je doen :

Je bent samen met je collega het aanspreekpunt op het gebied van QHSE en daarnaast functioneel beheerder voor enkele ICT-

systemen waaronder projectmanagement en het documentbeheersysteem.

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van interne audits en daarnaast coördineer je de externe audits.
 • Je bent in staat creatieve oplossingen aan te dragen met behoud van het vereiste kwaliteitsniveau
 • Je ondersteunt onderzoekers bij de interpretatie van normen in richtlijnen met betrekking tot QHSE.
 • Je draagt zorg voor het onderhoud van het kwaliteitssysteem ISO 9001 : 2015
 • Je coördineert het beheer en onderhoud van apparatuur in PLANON.
 • Wij vragen

  Een enthousiaste collega met gevoel voor risico’s, je werkt graag samen, activeert en motiveert collega’s. Je kunt normen en richtlijnen interpreteren naar de praktijk en je maakt gebruik van risicomanagement.

  Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbaar een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare zelfstandige functie. Je bent organisatorisch en communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) sterk en goed in het zoeken van de verbinding binnen een organisatie.

  Je bent daarnaast resultaatgericht, ondernemend, initiatiefrijk, gericht op samenwerken en klant betrokken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (B2), zowel mondeling als schriftelijk.

  Ook ben je bereid om te reizen naar onze locaties buiten Wageningen.

  Wij bieden

  Een dienstverband bij Wageningen University & Research met de volgende kenmerken :

  Een boeiende en veelzijdige functie in een mooie organisatie, waarin veel plaats is voor eigen initiatief en ontwikkeling.

  De CAO-Wageningen Research is van toepassing.

  Een tijdelijk dienstverband voor een jaar met een omvang van 36 uur (1 fte) per week. Eventueel mogelijkheid tot verlenging.

  De functie waarbij een salaris hoort van maximaal € 4.330,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

  Daarnaast bieden wij je goede studie- en verlofregelingen en een pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds. Het samenstellen van bepaalde arbeidsvoorwaarden in een eigen pakket zijn mogelijkheden bij WR.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingeborg Oude Lansink per email : Ingeborg.oudelansink wur.nl

  Solliciteren kan tot 30 april 2019met brief en CV uitsluitend via de sollicitatiekoppeling bij deze vacature.

  Wij zijn

  De missie van Wageningen University & Research is To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

  Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein.

  De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

  Animal Sciences Group is een onderdeel van Wageningen University & Research en bestaat uit Wageningen Marine Research, Wageningen Bioveterinary Research, Wageningen Livestock research en Departement Dierwetenschappen van Wageningen University.

  De kernactiviteiten van ASG zijn wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek, academisch onderwijs en de ontwikkeling van (dierlijke) productiesystemen en innovaties.

  Wageningen Livestock Research ontwikkelt kennis voor een duurzame en renderende veehouderij, vertaalt deze naar praktijkgerichte oplossingen en innovaties, en zorgt voor doorstroming van deze kennis.

  Wetenschappelijke kennis op het gebied van veehouderijsystemen en van voeding, genetica, welzijn en milieu-impact van landbouwhuisdieren wordt, samen met klanten en de praktijk, geïntegreerd tot de veehouderijconcepten van de toekomst.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier